Tarafsızlığını Koruyamadın Başkan Ilık!

KTSO Başkanı Soner Ilık’a tepkiler artıyor ve bir çok kişi KTSO Açılımını Kırklareli Ticaret ve Siyaset odası olduğunu belirtiyor.

Tarafsızlığını Koruyamadın Başkan Ilık!

KTSO Başkanı Soner Ilık’a tepkiler artıyor ve bir çok kişi KTSO Açılımını Kırklareli Ticaret ve Siyaset odası olduğunu belirtiyor.

Tarafsızlığını Koruyamadın Başkan Ilık!
11 Nisan 2019 - 16:27

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olmasına rağmen aleni bir şekilde Cumhur İttifakı adayı Derya Bulut’u destekleyen Soner Ilık’a üyelerinden ve Kırklareli halkından tepki artarak devam ediyor.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Soner Ilık’ın 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Adayı Derya Bulut’u açıkça desteklemesi, KTSO üyelerinin büyük bir çoğunluğunu rahatsız etti. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın siyasi tartışmalardan uzak tutulması konusunda titizlikle hareket edilmesi gerektiğini düşünen üyeler, mevcut KTSO Başkanı Soner Ilık ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bu tarafsızlık düşüncesinin tam aksi bir şekilde hareket ettiklerini söylüyorlar.


Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kırklareli’nin ve Kırklarelili esnafların ekonomik gelişimine katkı sunacak çalışma ve programları hayata geçirmesi gerektiğini vurgulayan üyeler “Ne yazık ki Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluş amaçlarına aykırı bir şekilde hareket etmektedir. Özellikle yerel seçim dönemi boyunca KTSO yönetiminin takındığı tavır, üyelerimizin büyük bir çoğunluğunu rahatsız etti. Üyelerin oyları ile makam ve mevki sahibi olanlar, yerel seçim sürecinde kendi düşüncelerini sanki bütün üyelerin düşüncesiymiş gibi kamuoyuna empoze etmeye çalıştılar. Biz Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın siyasi çekişmelere alet edilmeden, yalnız ve yalnızca Kırklareli’nin menfaati ve gelişimi için mücadele eden bir yapıya dönüşmesini arzuluyoruz. Mevcut Başkan ve yönetimini de özeleştiri yapmaya davet ediyoruz” dediler.

Derya Bulut’un 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler öncesinde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın danışma ekibini, kendi ekibine dahil etmesi de tepki çeken başka bir konu oldu.
Kaynak: https://www.kirklareligazetesi.com.tr/tarafsizligini-koruyamadin-baskan-ilik/14703/

YORUMLAR

  • 0 Yorum