Derya Bulut, Kesimoğlu ve Soykan'a seslendi

Cumhur İttifakı'nın Pazar günü gerçekleşen kahvaltısında bir konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, şunları söyledi

Derya Bulut, Kesimoğlu ve Soykan'a seslendi

Cumhur İttifakı'nın Pazar günü gerçekleşen kahvaltısında bir konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, şunları söyledi

Derya Bulut, Kesimoğlu ve Soykan'a seslendi
25 Şubat 2019 - 11:01 - Güncelleme: 27 Şubat 2019 - 02:26

Derya Bulut, Kesimoğlu ve Soykan'a seslendi:
"Atatürk'e en büyük zararı siz veriyorsunuz"

Cumhur İttifakı'nın Pazar günü gerçekleşen kahvaltısında bir konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, şunları söyledi:



"Bizler bugüne kadar vatandaş olarak hep isyan ettik. Ama isyanımızın sebebi şuydu. Hizmetsizlik. Bazı değerler üzerinden sürekli yerel siyasetin yapılıp akabinde 5 sene sefa sürülüp, 5 sene sonunda yine benzer söylemlerle benzer değerler ile karşımıza gelinmesi. Bazı değerler hepimizin değeri. Birilerine mal edilmemeli. Birilerine bırakılmamalı."

Konuşmasının devamında Kesimoğlu ve Soykan'a seslenen Bulut şu ifadeleri kullandı:

"Ben 2014 yılında aday iken şu anki mevcut belediye başkanımız sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu CHP adayı olduğunda hiç unutmuyorum aynen şu cümleyi kurmuştu.

‘Beni buraya Atatürk’ün koltuğunda oturan kişi gönderdi. Ve dedi ki Mehmet git sana orada ihtiyacımız var.’

Evet bizim hassasımızdır Atatürk. O söylem ne oldu, tuttu. Şimdi bugüne bakıyorum. Sayın Başkanım bağımsız aday. Bütün adaylara başarılar diliyorum.

Ama kafamda bir dünya soru işareti oluşuyor. Onların cevabını arıyorum. Bugün ne değişti diye sormak istiyorum. Artık o koltuk Atatürk’ün koltuğu mu değil. Koltukta oturan kişi mi değişti hayır. Ya da sayın Kesimoğlu 5 sene önce söylediğimiz yola mı geldi. O da gerçekleri artık gördü mü?

CHP adayı sayın Tuna Soykan’a bakıyoruz. Söylemlere bakıyorum. Atatürk’ün partisiyle, Kırklareli’nin abisiyle.

Artık sadece gülüyoruz. Biz diyoruz ki, bir çıkın, şu il adına söylem geliştirin. Proje geliştirin. Hizmet üretin. Merak etmeyin biz Atatürk’e sizden daha fazla sahip çıkarız. Söylemleriniz ile eylemleriniz birbirini tutsun. Maalesef bugüne kadar tutmadı.

Artık gelin bizler gibi derdiniz Kırklareli olsun. Niyetiniz hizmet etmek olsun. Projeleriniz yarışsın. Algı yönetimi yapmayın. Bazı değerlerimizi siyasete alet etmeyin. Atatürk’e en büyük zararı siz veriyorsunuz. Üretin, hizmet edin, ki bu vatandaş sizi, baş tacı etsin."
Haber: Erkan Gökçen

YORUMLAR

  • 0 Yorum