Orhan Demir, Ödülü Kırklareli’ye Armağan Etti

Demir, 2019 yılının başında da öğrenci lideri seçilmişti.

Orhan Demir, Ödülü Kırklareli’ye Armağan Etti

Demir, 2019 yılının başında da öğrenci lideri seçilmişti.

Orhan Demir, Ödülü Kırklareli’ye Armağan Etti
04 Ocak 2020 - 00:23

 

Milli Eğitim Bakanlığı Yurt Dışı Lisansüstü Öğrenim Bursu Programı (YLSY) kapsamında Orman Genel Müdürlüğü adına  Amerika Birleşik Devletlerin ‘de Genetik ve Populasyon genetiği alanında Auburn Ünivesitesin’de yüksek lisans eğitimini sürdüren Orhan Demir, takdir belgesine layık görüldü.

Orhan Demir, Auburn Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi tarafından Uluslararası Kültür Merkezi ile yapılan işbirliği ve katkılardan dolayı uluslararası kültür merkezi ekibi seçimi ile 2019 akademik yılında takdir belgesine layık görüldü. Demir’e Türk öğrenci Birliği kültür elçisi ünvanı verildi.

Takdir Belgesini Orhan Demir Aldı

2019 yılının başında da öne çıkan öğrenci lideri seçilen Orhan Demir, Kırklareli ‘de doğup büyüdü ve  Üniversiteye kadar eğitimini Kırklareli’de tamamladı. Türkiye’yi ve Kırklareli’yi temsil eden Demir, çalışmalarını sürdürüyor.

Demir, 2019 yılının başında da öğrenci lideri seçilmişti.

Türk öğrenci Birliği kültür elçisi ünvanını alan ve aynı zamanda da Auburn Üniversitesi Türk Öğrenci Birliği Başkanı olan Orhan Demir, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Eğitim hayatı hakkında bilgi veren Auburn Üniversitesi Türk Öğrenci Birliği Başkanı Orhan Demir,  Auburn Ünivesitesin’de yüksek lisans eğitimini sürdüren Orhan Demir Kırklareliliyim. Milli Eğitim Bakanlığı YLSY bursiyer öğrencisiyim. Orman Genel Müdürlüğü adına  ABD ‘de Genetik ve Populasyon genetiği alanında Auburn Ünivesitesin’de yüksek lisans eğitimi görmekteyim. Aynı zamanda burada Türk Öğrenci Derneğinin de Başkanlığını yapıyorum. Türkiyemizi ve Türk Kültürünü tanıtmaya  ve Milli Eğitim bakanlığımızı da en güzel şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz dedi.

2019 yılı akademik yılı itibari ile takdir belgesi aldığını ifade eden Orhan Demir, yaptığımız Türk kültürü ve Türkiye hakkında kültürel etkinliklerden dolayı Uluslar arası kültür merkezi tarafınan 2019 yılı akademik yılı itibari ile takdir belgesi aldım ve Türk derneğimizede kültür elçisi ünvanı verildi. Bu ödülü doğduğum, büyüdüğüm Kırklareliye armağan etmek isterim” dedi.

“Ulusal ve Uluslararası Organizasyonlar Düzenliyoruz”

Ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenlediklerini ifade eden Orhan Demir, Türkiyemizi ve Türk kültürümüzü tanıtmaya ve Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için elimizden geleninen iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenliyoruz dedi.

Demir, Tüm Kırklareli Halkına Selam, Sevgi Ve Saygılarını İletti

Kırklareli halkına da seslenen Auburn Üniversitesi Türk Öğrenci Birliği Başkanı Orhan Demir: “Öncelikle kendilerine inansınlar, güvensinler ,bir hedef belirlesinler ,o hedefe ulaşmak için çok çalışsınlar ve sabırlı olsunlar, başarı onları bulacaktır.Dünyadaki gelişmeleri her zaman takip etsinler ve en az bir yabancı dil öğrenmeye çalışsınlar. Bunun yanında kültürel faaliyetlere mutlaka ama mutlaka katılsınlar.Türk milleti olarak zeki bir milletiz, sadece içimizdeki cevherleri keşfetmeyi bilelim. Buradan Tüm Kırklareli halkına selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum