31 Mart’ta yapılan seçimlerin sonucu belli oldu.

Ancak hala hüzünlü bir bekleyiş içersin de bazı isimler Kırklareli Merkez İlçe Seçim Kurulu önünde umut peşinde.

31 Mart’ta yapılan seçimlerin sonucu belli oldu.

Ancak hala hüzünlü bir bekleyiş içersin de bazı isimler Kırklareli Merkez İlçe Seçim Kurulu önünde umut peşinde.

31 Mart’ta yapılan seçimlerin sonucu belli oldu.
02 Nisan 2019 - 20:32

31 Mart’ta yapılan seçimlerin sonucu belli oldu. Ancak hala hüzünlü bir bekleyiş içersinde bazı isimler Kırklareli Merkez İlçe Seçim Kurulu önünde umut peşinde.
Aslında bu seçime giren her partinin en doğal hakkı.
Kaybettim, ama çok az farkla. Belki bir şeyler olur yargıyı etkilerim çabası içersindeler.
Hukuk devleti TC’de yargıya müdahale her zaman karşıtlığını bulmuştur. İktidar partisi AK Parti’nin Milletvekili Merkez İlçe Seçim Kurulu’na gidiyor ve itiraz dilekçesi veriyor. Ardından da açıklama yapıyor. 


“İtirazımızı yaptık, 5 dakika sonra kabul edilecek”
Ve şu cesarete bak. Bu iş tamam diyebiliyor.
Yapma Sayın Milletvekilim…
Şimdi burada çuvalladın. Siz itiraz edebilirsiniz, en doğal hakkınız, ama bu Merkez İlçe Seçim Kurulu’nun 5 dakika içersinde sizin itirazınızı kabul edeceğini beyan etmeniz ve ardından “Bu iş tamam” demeniz hiç yakışmamış. Bakın Bizim ülkemizde benim bildiğim kadarı ile yargı bağımsızdır. Şehrin en lüks semtinde oturan ile en ücra köyde oturan eşit haklara sahiptir
Keşke bu cümleleri kurmayıp, adaletin vereceği karara saygı duyuyoruz deseydiniz. İnanın ki çok daha artı puan kazanırdınız.
Sayın Milletvekilim.
Ülkemiz bir yerel seçim yaşadı.
Bizim için o il, bu il hiç önemli değil. Bizler yaşadığımız il’de yapılacak olan en küçük bir yanlışta faturayı keseceğimiz insanı çok iyi biliyoruz.
Sayın Milletvekilim.
Sonra siz hangi hakla bu kadar çaba gösteriyorsunuz. Siz seçim sürecinde devamlı olarak Babaeski’de idiniz. Burada Derya Bulut’u yalnız bıraktınız. Seçim bitti sonuçlar belli oldu, şimdi Derya Bulut’a destek vermeye geldiniz. Sizin yaptığınız hakikatten çok komik.
Çünkü Kesimoğlu bu seçimi kazandı. Anasının hak sütü gibi hem de. Siz ne kadar çırpınırsanız çırpının tarafsız Türk adaleti bunun sonucunu en kısa zamanda açıklayacaktır. Oylar tekrar sayılsın, 258 fark 400’ü geçer ben sizin ile iddiaya girerim. Zaten 5 dakika sonra kabul edileceğini belirttiğiniz ve hatta “Bu iş tamam” dediğiniz itirazınız yarına kaldı.
Lütfen dürüst olun ve halkın tercihine saygı gösterin. Kırklareli Kesimoğlu dedi. Bu halkın tercihi. Yapacağınız en küçük yanlış, sizlere bundan sonraki seçimlerde çoooook fazla eksi yazar.
Sayın Merkez İlçe Seçim Kurulu üyeleri;
Sizler bu ülkenin en önemli isimlerinden birkaç tanesisiniz. Eğer sizlere siyasi bir baskı varsa, lütfen aklınızı kullanın. Aklın yolu birdir. Sizlere akıl verecek konumda değilim ama, sizler neyin doğru olduğunu çok iyi biliyorsunuz.
Bitmiş bir seçimin, ya da sonucu belli bir seçimin ardından sizlere kimsenin baskı yapmasına izin vermeyiniz.
Zaten ilk kararınızda, 5 dakika sonra kabul edilecek, “Bu iş bitti” diyen Sayın Milletvekilimize verdiğiniz ders gibi
Sizlere Allah kolaylık versin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum