Seçim sürecinde bazı partili kişiler çok amatör görseller...
Erkan Gökçen

Erkan Gökçen

Erkan Gökçen

Seçim sürecinde bazı partili kişiler çok amatör görseller kullanıyor!

28 Şubat 2019 - 02:12

Seçim sürecinde bazı partili kişilerin, sosyal medya hesaplarında, çok amatör görseller, tasarımlar ve neredeyse ergen vatanseverlerin severek paylaştığı değişik içerikler yayınladıklarına şahit oluyorum.

Görünen o ki bahsettiğim kişi ya da kişiler, partilerinin belirlemiş oldukları standartları umursamıyorlar. Halbuki böyle kritik süreçlerde, hele ki seçime yürünen bir yolda, daha kurumsal, daha profesyonel adımlar atılması gerekmez mi?

Kurumsal hareket etmek için, profesyonel adımlar atmak için illa 'ben profesyonelim' diyenlere kendinizi teslim etmenize gerek yoktur. Aklı başında ve salim düşünen kişilere kulak vermeniz yetecektir.

Sizi paranız için veya ego, intikam vs duygularının zaafları nedeniyle tutsak etmiş uyanıklardan sıyrılıp bir an önce şu vehamet tablosundan kurtulmanız, yapılan uyarılara kulak asmanız yararınıza olacaktır.

Seçim yaklaşıyor. Sizi yönetmelerine izin vermeyin. Parti standartlarının dışındaki her bir hareket, her bir paylaşım, içinde bulunduğunuz durumu daha da çıkmaza sokacaktır.

Profesyonel olmak için size dayatılan cam faunusun içinden çıkın ve lütfen halkın arasına karışın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum