Trafikçiler ile kamyoncular bir araya geldi

Trafikçiler ile kamyoncular bir araya geldi

Trafikçiler ile kamyoncular bir araya geldi

Trafikçiler ile kamyoncular bir araya geldi

Trafikçiler ile kamyoncular bir araya geldi
10 Mayıs 2012 - 09:24


* “Trafik Haftası” kapsamında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile bir araya geldi.




HABER MERKEZİ


01-07 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Trafik Haftası” dolayısıyla Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kırklareli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile 8 Mayıs 2012 Salı günü saat 11.00’da Kooperatif binasında bir araya geldi. 


Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Rahmi Yılmaz,  Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hüsnü Uz ile bir araya gelen Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Muammer Besler ve Kooperatif Üyeleri kamyoncuların trafik polislerinden ve vatandaşlardan beklentileri, trafik polisinin kamyonculardan beklentileri ile sohbet ederek sorunları ve çözüm yollarını konuştular.


Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Rahmi Yılmaz trafiğin en önemli parçalarından birinin kamyonlar olduğunu belirterek şunları söyledi;


“ Trafiğin en önemli parçalarından biri tartışmasız kamyonlardır. Kamyonlar şehir içi ve şehir dışı trafikte çok önemli bir yere sahiptirler. Biz Trafik Polisi olarak kamyon kullanan şoförlerimize kesinlikle ceza kesmek değil ceza kesmek yapacağımız en son işlemlerden biri, fakat birden fazla uyarılarımıza karşı bazı arkadaşlar bu uyarıları dikkate almayıp hala sorunları çözmek yerine aynı sorunlarla karşımıza çıkıyor mecburen bizde ceza kesmek zorunda kalıyoruz” dedi. 


Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Muammer Besler; “Bazı arkadaşlarımız trafik kurallarına son derece iyi bir şekilde uysa da aramızda kurallara uymayan arkadaşlarımızda var” diyerek şöyle devam etti;


“Trafik kurallarına son derece samimi bir şekilde uyan arkadaşlarımız var ve onları taktir ediyorum fakat aramızda trafik kurallarını hiçe sayan arkadaşlarımızda mevcut en kısa zamanda o arkadaşlarımızla da bu konuyu konuşup gerekeni yapacağız. Kırklareli Karahıdır Mahallesi çıkısı Edirne yolu üzerinde bulunan “Dört bacak” olarak tabir edilen yerde bazı arkadaşlarımız burada çok hızlı araç kullanıyor ben birkaç arkadaşı bu konuda uyardım. Emniyetten istediğimiz buraya hem gidiş hem de geliş olmak üzere çift taraflı radar konulmasını ve denetimlerin daha sık yapılmasını rica ediyoruz. Böylece kurallara uymayan arkadaşlarımız bu denetimlerle kurallara uymak zorunda kalacak” dedi. (ş)