TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’dan KTSO’ya ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’dan KTSO’ya ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’dan KTSO’ya ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’dan KTSO’ya ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’dan KTSO’ya ziyaret
30 Nisan 2014 - 17:05

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Galip Öge ile TOBB Oda/Borsa Daire Başkanlığı Personeli Kemal Vural Kırklareli Ticaret ve Saniyi Odası’nı (KTSO) ziyaret ettiler.
29 Nisan 2014 Salı günü saat 16.00’da gerçekleşen ziyarette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Meclis Başkanı Erdoğan Semerci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Oras, Meclis Başkan Yardımcıları Şevket Başgelen, Sefer Toklucu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Çavuş ile Mehmet Ecer’de hazır bulundu.
* Çetintaş; “Bilgi alışverişinde bulunacağız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, anlamlı ziyaret için Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’a teşekkür ederek; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin (TOBB) Mayıs Ayı içerisinde yapılacak olan Genel Kurulu öncesinde Trakya’daki Oda ve Borsaları ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda bugün bizleri ziyaret ettiler. Bölgemizde yapılacak olan Genel Kurul’dan öncesi bilgilendirme ve hazırlık gezisi yapıyorlar. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onlar bizi bilgilendirecek biz onlara bilgiler aktaracağız.”
* Günay; “Sorun ve çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunuyoruz”
Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen Trakya’daki Oda ve Borsa ziyaretlerine başladıklarını ve gerçekleşen ziyaretlerin amacının, oda ve borsalarımızın sorunları, istek, arzu, görüş ve önerilerini dinlemek ve gerekli mercilere iletmek olduğunu belirtti. Toplantı öncesinde TOBB Başkanı Rifat Bey’in selamlarını ileten Başkan Günay; “Genel Kurul öncesi Trakya’daki Oda ve Borsalarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde kurullarımızın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgiler alıyoruz. Sorun ve çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Buradan alacağımız bilgileri de analize ederek, bunları raporlayıp bu sorun ve problemlerin çözümüne destek vermeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.
Günay ve beraberindekiler Oda Yöneticilerinden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerine dair bilgiler aldı. Samimi ortamda gerçekleşen toplantı birçok konuda fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.