Telekom da arıza

Telekom da arıza

Telekom da arıza

Telekom da arıza

Telekom da arıza
02 Kasım 2010 - 11:21

28 Ekim 2010 Perşembe günü şiddetli rüzgâr dolayısıyla Karamesutlu Köyü
girişindeki kavşak yanında bulunan Telekom direğinin yan yatması
dolayısıyla direğe bağlı tellerin kopması sonucu tüm Telekom aboneleri
telefon ve internet görüşmelerini gerçekleştiremez durumuna düştü.

HABER MERKEZİ

Edinilen bilgilere göre: olayın olduğu saatten itibaren telefon arızaya müracaatta bulunan ihtiyaç sahiplerine arızadan verilen cevap; “En yakın zamanda ulaşmaya çalışacağız” oluyor, ancak aradan üç gün geçmesine rağmen her hangi bir şey yapılmıyor. Cuma günü Cumhuriyet Bayramı tatili dolayısıyla izin yapılıyor ancak arıza giderme işlemi için bir çaba sarf edilmiyor.
Konuya tepki gösteren vatandaşlar; “Ambulans ve İtfaiye gibi araçlar tatil dolayısıyla çalışmaz duruma geçmiyor ve nöbetçi ihdas ediliyorsa bu iletişim konusunda arıza durumları için neden nöbetçi personel çalıştırılmıyor. Telekom kendini bu konuda önemsiz mi görüyor ki; böyle yapıyor. Bu gün üçüncü gün oluyor halen bir gelişme yok. Babaeski ilçesinin Telekom arıza telefonu olan 512 19 99 numarayı arıyoruz hiç cevap veren yok. Arıza Şefi’nin cep telefonunu arıyoruz şuan başka bir arızadayım oraya geleceğim gün ve saat için zaman veremiyorum deyip telefonu yüzümüze kapatıyor. Üç gündür mağdur durumdayız sorunumuza çare arayıp sıkıntımızı gideren yok.
Telekom Müdürlüğü’nün arıza konusunda özel firma ile anlaşma yapmış olduğunu duyuyoruz. İyi güzel de bunun denetimini kim yapıyor? Konu ile ilgili şikâyetlerimizi kime yapacağımızı bilemiyoruz. Bu kadar zamandan beri mağdur olmamız karşılıksız mı kalacak şeklinde dertlerini dile getiriyorlar.” (e.c.)