Şeker; “2015 Seçimleri’nde 3-0 yapmak istiyoruz”

Şeker; “2015 Seçimleri’nde 3-0 yapmak istiyoruz”

Şeker; “2015 Seçimleri’nde 3-0 yapmak istiyoruz”

Şeker; “2015 Seçimleri’nde 3-0 yapmak istiyoruz”

Şeker; “2015 Seçimleri’nde 3-0 yapmak istiyoruz”
23 Eylül 2014 - 07:21

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı Kırklareli Rakkas Düğün Salonu’nda 22 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 13.30’da yapıldı.




HABER MERKEZİ


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı Kırklareli Rakkas Düğün Salonu’nda 22 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 13.30’da yapıldı.


Toplantıya;  AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Av. Ahmet Zeki Kılavuz, Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, İğneada Belediye Başkanı Hayri Savaş, Kıyıköy Belediye Başkanı Ahmet Bora, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri,  Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, Pınarhisar İlçe Başkanı İbrahim Çobanoğlu, Demirköy İlçe Başkanı Hayrullah Yalçınsoy, Kofçaz İlçe Başkanı Hüseyin Aktaş, Pehlivanköy İlçe Başkanı Mehmet Açıkel, Vize İlçe Başkanı Hasan Basri Korkmaz, katıldı. 


Açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Av. Ahmet Zeki Kılavuz şunları kaydetti:


“AK Parti çok geniş bir aile AK Parti’nin teşkilatları var. AK Parti’nin sizler gibi seçilmiş Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi arkadaşları var. Biz bu gün ki toplantı ve bundan sonraki toplantılarda aramızda ki kaynaşmayı, diyalogu daha da geliştireceğiz. 30 Mart’ta da yapılmış bulunan çalışmaların bir değerlendirmesini ve bundan sonraki periyotta bu çalışmaların parti disiplini ve sistematiği içerisinde devam etmesi için bu toplantıyı icra etmiş bulunmaktayız. Ak Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Başkan yardımcımız Kocaeli Milletvekilimiz İlyas Şeker Bey de toplantıya Başkanlık edecektir. Kendilerine de katılmalarından ve İlimizi onurlandırmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum hayırlı bir toplantı olmasını diliyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. 


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de konuşmasında şunları kaydetti:


“Yerel yönetim çalışmalarımızda neler yapıyoruz önümüzdeki programlarımız nedir. Burada AK Parti olarak azınlıktayız ama bir daha ki seçimlere inşallah sayımızı çoğaltmayı bekliyoruz ve önümüzde 2015 Seçimleri var bu Türkiye için çok önemli Kırklareli için çok önemli bu seçimlerde ne yapacağız onlara bakacağız 2015 seçimleri ülkede sağlan barışın sürmesi için çok önemli, kan akmaması ve annelerin bir daha ağlamaması açısından 2015 seçimleri çok çok önemli elde edilen kazanımların kalıcı olması anayasa değişikliği açısından çok önemli biliyorsunuz anayasa değişikliği ile ilgili çalışmalar yapıldı ama ne yazık ki bir sonuca gidilemedi. AK Parti’nin fedakarlık yapmış olmasına rağmen sonuca gidilemedi. 12 kişilik bir Anayasa Komisyonu kuruldu ve AK Parti’nin 316 Milletvekili olmasına rağmen 3 üye verdi ama MHP’nin 51 Milletvekili vardı o da 3 üye verdi, CHP’nin 128 Milletvekili vardı o da 3 üye verdi yani burada fedakarlığı yapan AK Parti’dir. Normalde ne kadar sayınız varsa o sayı ile orantılı üye alırsınız ama burada AK Parti’nin amacı şuydu bağcıyı dövmek değil üzümü yemek sivil anayasa yapılsın nasıl yapılırsa yapılsın dedi ve üye sayısını onlarla eşit oranda yaptık ama maalesef sonuçlanmadı. 60 maddenin altına diğer partilerde imza atmış olmasına rağmen sayın Cumhur Başkanımız o dönemdeki Başbakanımız bu 60 maddeyi geçirelim dedi mecliste maalesef geçmedi. Dolayısı ile bizim sözümüz var millete anayasa konusunda, huzuru ve istikrarı konusunda sözümüz var ülkemizi seviyoruz, ülkeye karşı aşkımız var, hizmet yapmak zorundayız, vatandaşımız yıllardan beri hizmet alamıyordu. AK Parti ile almış olduğu hizmetin devam etmesi açısından özgürlüklerin demokrasilerin tam anlamıyla oturması açısından bu anayasayı yapmak zorundayız bizim 2023 hedefimiz var halkımıza daha kaliteli bir yaşam sunma sözümüz var. Dünyada ilk 10 ülke arasına girme hedefimiz var. Bunların hepsi yapabilmemiz ancak 2015 seçimlerine bağlı dolayısı ile bizim Kırklareli’de 2015 Seçimleri’nde inşallah benim gönlümden geçen 3-0 yapma. Bu da tamamı ile sizlerin çalışması teşkilatların yerel yönetimlerin çalışması bir ekip olarak çalışmasından geçiyor diyorum.” (Berkay Çamlı)