“Kırklarelispor’un kafa gollerinden sakının”

“Kırklarelispor’un kafa gollerinden sakının”

“Kırklarelispor’un kafa gollerinden sakının”

“Kırklarelispor’un kafa gollerinden sakının”

“Kırklarelispor’un kafa gollerinden sakının”
09 Mart 2010 - 09:21

* Kırklareli Amatör Süper Lig’in 17. haftasında Kırklarelispor ve Lüleburgaz Yıldırımspor 7 Mart 2010 Pazar Günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. 2 kırmızı kart cezalısı bulunan Kırklarelispor her şeye rağmen maçı aldı.

Kırklarelispor 3-0 Lüleburgaz Yıldırımspor

HAKEMLER: Cengiz Sev, Erçan Taşaran, Cüneyt Deniz
KIRKLARELİSPOR: Serkan, Muhammet, Hakan, Gökmen, Hasancan, Hakan Güvençer, Uğur, Melih, Caner, Deniz, Hasan Hüseyin,
YEDEKLER: Vahap, Oğuz, Emre, Berkay, Aygün, Aydıncan
YILDIRIMSPOR: Ufuk, Anıl, Akın, Soner, Yiğit, Sertcah, Gökhan, Anıl, Tuna Berk, İskender, Rıvan,
YEDEKLER: Yakup, Hüseyin, Ali Emre, Ali, Sergen, Murat, Volkan
SARI KART: Dakika 37 Melih (Kırklarelispor)
HABER MERKEZİ
Maça Yıldırımspor başladı. Maçın daha başlarında birbirlerini sınayan takımlar karşılıklı ataklar gerçekleştirdi. Kırklarelispor maçta baskı kurmaya çalışarak ataklarını sıklaştırdı. Maçın 16. dakikasında sol kanattan Hakan’ın açtığı ortaya Caner’in kafa vuruşu ile top direk dibinden dışarı çıktı. Yıldırımspor’un yarı sahasına adeta kamp kuran Kırklarelispor baskısını arttırarak 23. dakikada Melih’in vurduğu top sekerek Hasan Hüseyin’e kafa topu olarak geldi. Mükemmel bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturan Hasan Hüseyin maçın ilk golünü atarak skoru 1-0 yaptı.
Hasan Hüseyin’in golünün ardından 25. dakikada Uğur’un açtığı ortaya Kafa vuruşu ile mükemmel bir şekilde topu ağlara gönderen Deniz farkı 2 ye çıkartarak skoru 2-0 yaptı.
27. dakikada Hakan Güvençer’in Ortasına Caner’in kafa ile vurduğu top direkten geri döndü.
45. dakikanın son saniyelerinde Hakan Güvençer’in attığı gol ile durumu 3-0 yaptı.
Maçın ilk yarısı 3-0 Kırklarelispor üstünlüğü ile biten maç saha zeminin yer yer çamur olması nedeniyle kayganlaşan zeminde oynamakta zorluk çekildi. Karşılaşmanın 2. yarısında karşılıklı ataklarla devam ederek geçti. Gol ile karşılaşılamayan 2. yarıda 3 dakika uzatmanın ardından Kırklarelispor’un 3-0’lık üstünlüğü ile maç sona erdi. Yıldırımspor oyuncusunun aldığı Kırklarelispor bayrağını Kırklarelispor Başkanı Volkan Can’a vermesi maçın ne kadar centilmence oynandığının simgesi haline geldi.
* 39 gençlik 39. dakikada şovunu yine yaptı
Kırklarelispor’u hiçbir maçta yalnız bırakmayan vazgeçilmez taraftarı olan 39 gençlik karşılaşmanın 39. dakikasında konfeti yağmurunu başlattı. Havanın soğuk olması taraftarı olumsuz etkiledi. Maçın 2. yarısında taraftarın büyük bir bölümü sahayı terk etti. Havanın soğuk olmasına aldırmayan 39 gençlik takımını yalnız bırakmadı. Maçın başından bitimine kadar tezahüratını eksik etmeyen 39 gençlik bir kez daha Kırklarelispor’a olan sevgisini göztermiş oldu. (ue)