Keşan Gençlik sezon hazırlıklarına başladı

Keşan Gençlik sezon hazırlıklarına başladı

Keşan Gençlik sezon hazırlıklarına başladı

Keşan Gençlik sezon hazırlıklarına başladı

Keşan Gençlik sezon hazırlıklarına başladı
28 Ağustos 2010 - 09:26

Türkiye Aroma Erkekler 2. Voleybol Ligi Takımları’ndan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı.



Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda Antrenör Mustafa Yardımcı nezaretinde gerçekleştirilen kondisyon çalışmasına 9 sporcu katıldı.
Mustafa Yardımcı, yaptığı açıklamada çalışmaların hafta için sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez gerçekleştirileceğini belirtti.
Yardımcı; ''12 kişilik kadromuzdan 9 kişi ile çalışmalara başladık. 28 Ağustos 2010 Cumartesi gününden itibaren çalışmalarımıza tam kadro ile devam edeceğiz. Kondisyon çalışmalarımızın yanı sıra salonda da antrenmanlarımıza başlayacağız'' dedi.
* Bekir ve Berkan ile sözleşme imzalandı
Bu arada, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, Bekir metin ile Berkan Kadem ile sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Barış Uybaş, imza töreninde yaptığı açıklamada, Keşanlı gençleri spora ve aynı zamanda kulüplerine kazandırılmasına önem verdiklerini belirtti.
Bu güne kadar 12 sporcu ile anlaştıklarını ifade eden Uybaş, diğer sporcularla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalamaya devam edeceklerini ifade etti.
Bursa Yenişehir, Osmangazi ve Emniyetspor'da forma giyen libero Bekir Metin (25) de yaptığı açıklamada, kendi memleketi olan Keşan'da spor yaşamına devam ettirecek olmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
Keşan Gençlik ve Spor Kulübü altyapısından yetişerek A takıma yükselen Berkan Kadem de ''Yetiştiğim kulübün A takımına yükselmemden dolayı çok mutluyum ve aynı zamanda çok heyecanlıyım. Bana bu imkanı sağlayan tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum ve onları mahcup etmemeye gayret göstereceğim'' dedi.
Antrenör Mustafa Yardımcı da bu iki sporcu ile çalışmaktan mutluluk duyacağını vurguladı.
Yardımcı, ''Bekir zaten tecrübeli bir sporcu. Yıllarca bir çok kulüpte mücadele etmiş bir kardeşimiz. Berkan'ın da altyapıdan A takıma yükselmesi çok önemli. Ben Berkan'ın 2 yıl sonra kulübün değişmez bir oyuncusu olacağına inanıyorum. Bu yılda zaman zaman kendisine takımda fırsat vereceğimi de buradan açıklamak istiyorum'' diye konuştu. aa