“Bu dönem bitmeli”

“Bu dönem bitmeli”

“Bu dönem bitmeli”

“Bu dönem bitmeli”

“Bu dönem bitmeli”
25 Mart 2015 - 08:21

MHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Av. Göksel Okumuş sert çıktı…







* Okumuş : “Artık, öyle bir dönemde yaşıyoruz ki; dayısı olmayanın hiçbir şekilde ayakta durabilme şansı yok! Bu dönem artık bitmeli ve biz bu dönemin sonu için halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.


HABER MERKEZİ


MHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Av. Göksel Okumuş, siyaset kulislerine bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.


İşte o açıklamalar;


“Adam kayırmacılık bitmeli”


“Gün geçmiyor ki; medyada AKP’li birilerinin yakınlarının iltimas ile bir yerlere gelmeleri duyulmasın! Peki, ama sizler bu hükümeti, kendi işlerini takip etmeleri ve yakınlarına iltimas yapmaları için mi seçip, iş başına getiriyorsunuz? Biz diyoruz ki; kimseye, bulunduğu makam veya mevkiinden dolayı ayrıcalık yapılmasın! Hatta, yanlış anlaşılır denilerek ve kul hakkına girileceğinden endişe edilerek, kendi yakınlarımızın işleri biraz daha geriye kalsınlar. Toplum artık bu tür konulardan dolayı son derece hassas ve sıkıntılı.


* “Partili olmayana ekmek yok”


Kamu kurumlarına geçici eleman alınacak mesela. Eğer, AKP’de üst düzey bir yakınınız veya dayınız yok ise, sizin oraya girmeniz zor olur! Hatta, öyle bir hal almış ki durum; torpilleri kuvvetli olanlar arasında bile kıyasıya çekişmeler oluyor! Dışa kapalı, sadece partiye yakınlar arasında bir tercih sistemi mevcut. Bir kamu kurumunda işe eleman alınacak zaman size soruyorlar; “Partiye kaydınız var mı? Referansınız kim?” İşe alımları da, 10 kişiye karşılık 1000 müracaat arasından değil de, partiye kayıtlı olarak başvuranların arasından “Torpil derecesine göre” alıyorlar. Artık, günümüzde bu durum alışılmış hale geldi! Yani, sistem bunun üzerine kurulu…


* “Bu anlayış gitmeli”


Biz diyoruz ki; madem ki, ülke seçim ile yönetiliyor. Öyleyse, niye sizin ekmeğinizi iltimas gözeterek başkalarına verenlere, kendi elleriniz ile yetki veriyorsunuz! Bitsin artık bu anlayış! Gelin, Haziran’da, elimize geçen bu önemli fırsatı değerlendirelim ve ekmeğimizi çalanlara karşı, MHP’ye vereceğimiz oylarımız ile hak edenlerin haklarını alabilecekleri yepyeni bir yönetim anlayışını getirelim.”