“Biran önce çözülmeli”

“Biran önce çözülmeli”

“Biran önce çözülmeli”

“Biran önce çözülmeli”

“Biran önce çözülmeli”
20 Haziran 2015 - 07:21

Kırklareli’nin Pınarhisar İlçesi’ne bağlı Kaynarca Beldesi’nin içinden geçen karayolunun büyük tehdit ve tehlike oluşturmaya devam ettiğini belirten belde halkından Mehmet Çelebi Utanç ile Zeki Kırım; “Yaşanan Trafik Kazası sonrasında önemli bir kamuoyu oluştu ve hareketlilik oluştu. Artık, o karayolunun çözüme kavuşmasını bekliyoruz” dediler.




Gamze Arıcıoğlu


Özel Haber


Kırklareli’nin Pınarhisar İlçesi’ne bağlı Kaynarca Beldesi’nin içinden geçen ve son yıllarda 15 Ölümlü Trafik kazasına sahne olan karayolunun oluşturduğu tehlike artık belde halkının isyanına sebep oluyor!


* “Bu son olsun artık”


Son olarak yaşanan trafik kazasında yaralanan 8 yaşındaki Deniz Naz Kiremitçi olayının milat olarak kabul edilmesi gerektiğini dile getiren Mehmet Çelebi Utanç ve Zeki Kırım; “Sizin haberlerinizin ardından önemli ve umut veren hareketlilik yaşanıyor. Keşifler yapılıyor. Gelip gidenler oluyor. Öncelikli hedefimiz alt veya üst geçit yapılması ama en azından ilk etapta Hız Kesici ve Sinyalizasyon ile MOBESE Sistemleri’nin kurulması gerekiyor. Artık burada ölecek veya yaralanacak herkesin vebali, bunu gözardı etmekte ısrar eden siyasilerin ve bürokrasinin olacaktır” dediler.