Başkan Çağlayan’dan Kırklarelispor’a moral kahvaltısı

Başkan Çağlayan’dan Kırklarelispor’a moral kahvaltısı

Başkan Çağlayan’dan Kırklarelispor’a moral kahvaltısı

Başkan Çağlayan’dan Kırklarelispor’a moral kahvaltısı

Başkan Çağlayan’dan Kırklarelispor’a moral kahvaltısı
01 Mart 2012 - 09:35

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklarelispor yöneticileri ve futbolcuları ile bir araya geldi.




HABER MERKEZİ





Kırklareli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde 29 Şubat 2012 Çarşamba günü sabah kahvaltısında, Kırklarelispor’un ligdeki durumunu değerlendirildi.


Başkan Çağlayan; “Kırklarelispor Ligde çok iyi durumda değil ve hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum” deyerek, Kırklarelispor futbolcularının iyi oynadığını ancak, lig başından bu yana Kırklarelispor’u şanssızlığın takip ettiğini söyledi.


Kırklarelispor’un, küçük bütçe ile az harcamalar yaparak ligde bütün gücüyle mücadele ettiğini söyleyen Çağlayan, burada yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;


“Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak Kırklarelispor’u sonuna kadar destekliyoruz, elimizden gelen yardımları yapıyoruz. Artık Kırklareli sevgisi de Kırklarelispor’un arkasında. Bu hafta İstanbul’da oynanan Sarıyerspor karşılaşmasında seyirci sayısını sizler gördünüz. Bunun arkasından başarı gelir. 


Ligde çok iyi durumda değiliz ve hak ettiğimiz yerde değiliz. Ben Kırklareli’de ki yapılan birçok maça geldim. İyi futbol oynuyoruz, iyi bir takımız. Futbolun şanssızlığı üzerimizde. Ama inşallah bundan sonra daha dikkatli oynayarak bilhassa maçın son dakikalarında daha baskılı oynamamız lazım. Biz sürekli son dakikalarda golleri yiyoruz. Önümüzde daha bu haftayla birlikte 12 maç var. Kendi sahamızdaki maçları alırsak bırakın kümeye düşmemeyi Play-Off karşılaşmalarına bile çıkabiliriz. Grupta sıralama çok hızlı değişiyor. Geçtiğimiz 3 maçın hepsinden galip olarak ayrılsaydık, ligde ilk 5 arasına girebilirdik. Çok kritik zamandayız. Bu hafta Adana Demirspor ile karşılaşacaksınız. Adana Demirspor’da iyi takım ama bu hafta ligde son sıralarda olan Ünyespor’a mağlup olmuş. Sizler tecrübeli futbolcularsınız, onlara büyük takım havasını vermeden mutlaka öncelikle sürpriz gol yemeden galip gelmemiz lazım. Özellikle karşılaşmanın 18 ila 25. dakikaları arasında gol atarak ilk yarıyı önde kapamaya bakın. Ben hemen hemen Kırklareli’de ki bütün maçlarınıza geldim. Ancak biz az şut atıyoruz. Ama her ne olursa olsun iyi oynuyorsunuz. Süper lig seyreder gibi oynadığınız maçlardan zevk alıyorum. Maçta gayet iyi oynuyorsunuz ama tamamen şanssızlığa yeniliyorsunuz. 


Biz Play-Off karşılaşmalarında şanslıyız. Muhakkak Play-Off karşılaşmalarına çıktığınız zaman başarılı olursunuz. Şimdiye kadar nasıl şanssızsak, bundan sonra da şans bize gülebilir. Sadece biraz dikkatli olalım. Bu hafta sonu da çıkacağınız Adana Demirspor karşılaşmasından galip ayrılırsınız.


Kırklareli çok fazla zengini olan bir yer değil. Halktan pek bir katkı alamıyoruz. Gerçekten çok az paralarla idare ediyorsunuz” dedi. 


Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can ise, kendilerine 3 yıldır maddi ve manevi olarak destek veren Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile Kırklareli halkına teşekkür etti. (ue)