Yol Haritası’nı çizdiler

Yol Haritası’nı çizdiler

Yol Haritası’nı çizdiler

Yol Haritası’nı çizdiler

Yol Haritası’nı çizdiler
16 Nisan 2015 - 07:21

“Kemal’i Başbakan yaptık, 8 Haziran’da da Mazbatası’nı alacak” 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı A Takımı’nı toplayarak, 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri’nde, İktidar olmak ve Kırklareli’de 3-0 yapmak için izleyecekleri Yol Haritası’nı belirledi.


HABER MERKEZİ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı, 14 Nisan 2015 Salı günü saat 19.00’da İl Başkanlığı Binasında, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde İktidar olmak ve Kırklareli’de 3 Milletvekili çıkarmak için, izleyecekleri yolun haritasını belirlemek üzere Tüm Teşkilat Başkanları ile bir araya geldi.


İl Başkanı Recep Zengin’in önderliğinde düzenlenen toplantıya; Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Av. Cavit Çağlayan, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ile Milletvekili Adayları,  Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu ve Mehmet Tuna Soykan katıldı.


İl Başkanı Zengin konuşmasına, Kırklareli’de 3-0 Türkiye’de CHP’yi İktidar yapmak için bu toplantıyı düzenlediğini dile getirerek başladı. Zengin konuşmasında şunları kaydetti;


“Genel Merkezimiz tarafından, 19 Nisan 2015 Pazar Günü Ankara’da Yapılacak Aday Tanıtım Toplantısı ve Seçim Bildirgesi ile birlikte CHP Seçim startını resmen vermiş olacak.  Geçen Hafta İstanbul’da yapılan Miting’e bende katıldım ve gördüğüm tek şey, insanlar CHP’nin iktidar olacağına inanıyor ve güveniyor. Ben oradan dönüşte dedim ki, Kemal’i Başbakan Yaptık 8 Haziran’da da Mazbatası’nı alacak. Şuanda CHP için her şey güzel gidiyor. Şehrimizde de Herkes Kırklareli’de 3-0, Türkiye’de de CHP’nin İktidar olacağına inanıyor bizde bu inanç doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu toplantının amacı da iktidara giden bu yürüyüşümüzün yol haritasını belirlemektir. 7 Haziran seçimlerinin Kırklareli’mize, Partimize ve Ülkemize Hayırlı olmasını diliyorum.” 


Milletvekili Adayları da, İl Başkanı Recep Zengin’in söylediklerine katıldıklarını, Kırklareli’de 3-0 Türkiye’de İktidar olacaklarına inançlarının tam olduğunu bu inanç ile yola çıktıklarını ve bu inançla çalışacaklarını dile getirdiler. (Selçuk Vurucu)