“Yeni gazeteniz hayırlı uğurlu olsun”

“Yeni gazeteniz hayırlı uğurlu olsun”

“Yeni gazeteniz hayırlı uğurlu olsun”

“Yeni gazeteniz hayırlı uğurlu olsun”

“Yeni gazeteniz hayırlı uğurlu olsun”
05 Mart 2010 - 09:09

Şirketimiz bünyesinde Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde 1 Mart’tan itibaren yayın hayatına başlayan Babaeski Gündem Gazetesi çalışanları İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt’un önderliğinde Kırklareli Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.

HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde 01 Mart 2010 Pazartesi gününden itibaren şirketimiz bünyesinde yayın hayatına başlayan kardeş gazetemiz Babaeski Gündem Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt, Yazı İşleri Müdürü Aydın Bilgili, Muhabir Yeşim Kurum, Grafiker Ahmet Bağlartepe, Yeşilyurt Gazetesi Babaeski Temsilcisi Özkan Başaran, Mhubarimiz Savaş Eskici ile birlikte 03 Mart 2010 Çarşamba günü saat 15.30’da Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi ve Babaeski Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt, Babaeski ilçemizde yayın hayatına başlayan Babaeski Gündem Gazetesi hakkında Vali Cengiz Aydoğdu’ya vererek Babaeski’ye ayrı bir renk ve ayrı bir nefes getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’da Babaeski’de yayın hayatına başlayan Babaeski Gündem Gazetesi’nin başta Kırklareli olmak üzere, Babaeski’ye ve bölgemize hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Göreve başladığım süreden bugüne kadar ilimizdeki basın organları gerçeğe bağlı habercilik anlayışı ile yayın hayatlarını sürdürüyorlar. Bu konuda bu güne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık” dedi.
Vali Aydoğdu, yeni yıl ile birlikte ilçelerimizde gerçekleştirilen Bilgilendirme Toplantıları’nın köylerde de yapılarak sorunların ve şikayetlerin yerinde tespit edileceğini belirtti. Devletin imkanları kapsamında bu sorunların üstesinden gelmeye çalışacaklarını, yapılamayacak olan işlemler konusunda da vatandaşlara yapılamayacağı şeklinde bilgi verileceğini ifade etti. (s)