“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”
15 Kasım 2011 - 09:24

19 Kasım 2011 Cumartesi günü yapılacak olan S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Mustafa Özırmak hizmetlerin devam etmesi için tekrardan aday olduğunu açıkladı.







HABER MERKEZİ  


S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Kasım 2011 Cumartesi günü saat 10.30’da Paşa Cafe Düğün Salonu’nda yapılacak.


3 yıldan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Mustafa Özırmak “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” parolası ile yapılacak olan Genel Kurul’da tekrardan aday olduğunu geçtiğimiz gün düzenlediği toplantı ile açıkladı.


19 Kasım 2011 Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da seçilmeleri halinde 2012 yılının Ocak ayında yapılacak olan  Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin (Trakya Birlik) Üst Yönetim Seçimleri’nde Trakya Birlik Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve ekibinin en büyük destekçileri olacaklarını ifade eden Başkan Özırmak şunları kaydetti:


“3 yıl evvel göreve talip olduğumuzda ortaklarımıza verdiğimiz sözlerin hepsini görev süremiz içerisinde yerine getirerek tamamlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” sloganı ile tekrardan aday olduk. 19 Kasım 2011 Cumartesi günü Paşa Cafe Düğün Salonu’nda saat 10.30’da başlayacak olan Seçimli Olağan Genel Kurulu’da tekrardan göreve seçilmemiz halinde bugüne kadar verdiğimiz hizmetlerimiz artarak devam edecek. 


Yapılacak olan Olağan Genel Kurul’daki Yönetim Kurulumuz; Mustafa Özırmak, Şaban Kula, İrfan Kütük, Remzi Altıntaş, Adnan Avcu, Denitim Kurulumuz ise; İbrahim Sarı, Mustafa Yavaş’tan oluşuyor. Bu arkadaşlarımız ile birlikte seçildiğimiz takdirde ortaklarımıza en iyi hizmeti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vereceğiz. 


Yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a tüm ortaklarımızı davet ediyor, hizmetlerimizin devam etmesi için hepsinin desteğini bekliyoruz.” (s)