Yanık; “Kaynarca’yı büyütmek, geliştirmek ve değiştirmek için adayım”

Yanık; “Kaynarca’yı büyütmek, geliştirmek ve değiştirmek için adayım”

Yanık; “Kaynarca’yı büyütmek, geliştirmek ve değiştirmek için adayım”

Yanık; “Kaynarca’yı büyütmek, geliştirmek ve değiştirmek için adayım”

Yanık; “Kaynarca’yı büyütmek, geliştirmek ve değiştirmek için adayım”
27 Ocak 2014 - 13:26

* Demokratik Sol Parti (DSP) Kaynarca Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Yanık; “Yapılacak olan seçimlerde iddialıyız. Kaynarca’da Belediye Başkanlığı’nı büyük farkla kazanacağız” dedi.
HABER MERKEZİ
Demokratik Sol Parti (DSP) 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli Seçimler de Kaynarca Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı.
25 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 13.00’te Kaynarca Belde Teşkilatı’nda yapılan aday açıklamasına; DSP Kırklareli İl Başkanı Göksel Ölmez, İl Saymanı Tamer Öztaşkın, Üyeler Adnan Bıyıklı, Vehbi Karaçam ile Kaynarcalı DSP’liler katıldı.
* Yanık; “Kaynarca halkından büyük ilgi görüyoruz”
Kaynarca’yı büyütmek, geliştirmek ve değiştirmek için Aday olduğunu belirten Mehmet Emin Yanık şunları kaydetti:
“Kaynarca Belediye Başkanlığı için Demokratik Sol Parti’den (DSP) Aday Adayıyım. Ben ve arkadaşlarım Kaynarca’nın bütün sorunlarını ve problemlerini biliyoruz. Kaynarca’yı büyütmek, geliştirmek ve değiştirmek için aday oldum. Demokratik Sol Parti olarak önümüzdeki süre içerisinde halkımızın yetkisiyle; Kaynarcayı büyütmek için inançla ve cesur adımlar atacağız. Kaynarca Halkı bizimle ve Demokratik Sol Parti’ye güveniyor. Biz bu seçimlere çok iyi hazırlandık. Büyük fikirlerimiz ve düşüncelerimiz var. Ben ve arkadaşlarımın bilgi birikimi, tecrübeleri ve deneyimleri Kaynarcayı büyütmeye ve geliştirmeye yetecektir. Kaynarca Halkı’nı bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.”
* Ölmez; “AK Parti’nin tek alternatif DSP’dir”
Ülkenin Demokratik Sol Parti’ye ihtiyacı olduğunu belirten DSP Kırklareli İl Başkanı Göksel Ölmez’de yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Demokratik Sol Parti olarak Kaynarca Belediye Başkan Adayımızın yanındayız. Ekonomik sıkıntılarımız olması dolayıyla manevi olarak başkanımızın destekçisiyiz. Demokratik Sol Pati olarak 11 yıldır hazineden pay alamıyoruz. Kendi ayaklarımız üstünde duruyoruz. Çünkü biz bu ülkeyi seviyoruz. Biz Ecevit’in öğrencileriyiz. Ulusalcı pati olarak sadece Demokratik Sol Parti kaldı. Asla kimseye taviz vermek için bu ülkenin başına geçmek istemeyiz, biz ülkemizi seviyoruz. İnşallah yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğiz. Ben buna inanıyorum. Çünkü bu ülkenin Demokratik Sol Partiye ihtiyacı var. Gelecekte yapılacak Genel Seçimlerde de İktidarın tek Alternatif partisi biziz. Diğer Partiler gibi muhalefette kalmıyoruz. Biz ülkenin yönetimine adayız. İnşallah yüce Türk halkı bize bu onuru verecektir. Gerçekten bu ülkenin nasıl yönetildiğini görecekler.” (Savaş Eskici-Derya Atkoşan)