Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı; "Parti rozetimi çıkardım"

Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı; "Parti rozetimi çıkardım"

Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı; "Parti rozetimi çıkardım"

Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı; "Parti rozetimi çıkardım"

Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı;
12 Nisan 2014 - 12:40 - Güncelleme: 14 Nisan 2014 - 18:21


* Kırklareli’nin Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı; “Parti rozetimi çıkardım. Bana oy veren ve vermeyen, hangi siyasal görüşe sahip olursa olsun herkesin Başkanı olarak hizmet edeceğim” dedi.





HABER MERKEZİ


Kırklareli’nin Vize İlçesi’nde tüm partilerden oy alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Sedat Balkı Belediye Başkanlığı seçimlerinin en büyük sürprizini gerçekleştirerek Vize Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. 


Sedat Balkı’nın Belediye Başkanlığı’nı kazanması ile Başkanlık makamı ziyaretçi akınına uğradı. Başkan Balkı’yı ilk tebrik edenler Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, eski MHP İl Başkanları’ndan Altan Orakçı, Demirköy’de Belediye Başkanlığını ikinci defa kazanan Muhlis Yavuz, Demirköy İlçe Başkanı Erol Akıncı ve Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram oldu.


Parti gözetmeksizin Halkın büyük desteği ile Belediye Başkanlığını kazanan Sedat Balkı, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti; 


“Vize halkının Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve şahsıma gösterdiği teveccüh ve güvenden dolayı kendilerine gönülden teşekkürlerimi sunarım. Bu güvene layık olmak, halkımıza hak ettiği en güzel hizmetleri sunmak için gece gündüz demeden çalışacağıma gazeteniz aracılığı ile söz veriyorum. Beni bu göreve layık görerek desteklerini esirgemeyen Vize’li hemşerilerim yönetimde mutlaka söz sahibi olacaktır. Onların dilek ve önerileri yönetim şeklimizin temeli olacaktır. Seçime MHP Adayı olarak katıldım. Ancak bu gün parti rozetimi çıkardım. Bana oy veren ve vermeyen, hangi siyasal görüşe sahip olursa olsun herkesin Başkanı olarak Vize’ye hizmet edeceğim. Bu makamlar hizmet makamıdır. Bizde halkımızın hizmetkârıyız. Onlara hizmet için bu makamdayız.  Halka hizmetin hakka hizmet olduğunun bilinci ile bu makamdayız.  Vize İlçemizi Sakin Şehir Unvanı ile tüm Avrupa tanıyor. Her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği bir Kent konumundayız. Yurt içi ve Yurt dışı Turizm Şirketleri İlçemize turlar düzenliyorlar. İlçemizin Tarihi ve doğal güzellikleri tercih sebebi.  Öncelikli olarak bu tercihi doğru kullanarak Turizm potansiyelimizi arttıracağız. İş istihdamı sağlayarak gençlerimizin iş bulmak için çevre İl ve İlçelere göç etmelerinin önüne geçeceğiz. Vize’nin girişinde; “Gülümseyin, Vize’desiniz.”  yazısı sadece Vize’ye gelenlerin değil, halkımızın da aldığı hizmetlerden duyduğu memnuniyetle yüzleri gülen insanların yaşadığı bir Kent olacaktır.” (Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir)