Vali Yaman fabrikaları ziyaret etti

Vali Yaman fabrikaları ziyaret etti

Vali Yaman fabrikaları ziyaret etti

Vali Yaman fabrikaları ziyaret etti

Vali Yaman fabrikaları ziyaret etti
18 Kasım 2011 - 08:30

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman 16 Kasım 2011 Çarşamba günü Lüleburgaz ilçesinde bulunan bazı fabrikaları ve Büyükkarıştıran Beldesi’ni ziyaret etti.




HABER MERKEZİ





Vali Yaman ilk olarak Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman’ı makamında ziyaret etti. Vali Yaman Belediye ziyaretinde, Büyükkarıştıran Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin yapımında katkıda bulunan İşadamlarına teşekkür plaketi verdi.


Vali Yaman daha sonra Büyükkarıştıran Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Öğretmen ve öğrencilerin isteklerini dinleyen Vali Yaman’a öğrencilerde birer sürpriz yaparak kimya dersinde öğrenmiş oldukları deneyleri sundular.


Büyükkarıştıran Beldesini ziyaret ettikten sonra Büyükkarıştıran Beldesinde oluşturulacak Islah OSB çalışmaları hakkında bilgi aldı ve ilgilileri talimatlandırdı. Daha sonra sırasıyla, Tüp Merserize Tekstil Boya Fabrikası, Trakya Döküm Sanayi, Zorlu Holding, Paşabahçe Cam Sanayi Kırklareli Fabrikası ve son olarak Trakya Cam Sanayi Fabrikası’nı ziyaret etti. 


Fabrika yetkililerinden üretimleri hakkında bilgiler alan Vali Yaman fabrika üretim alanlarını gezdi.


Vali Yaman’ın ziyaretlerinde, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Bilim Sanayi  ve Teknoloji  İl Müdür V. Gültekin Hadi, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman ve İlçe Kurum Amirleri de hazırda bulundu. (s)