Vali Aydoğdu’dan KSMMMO’ya veda ziyareti

Vali Aydoğdu’dan KSMMMO’ya veda ziyareti

Vali Aydoğdu’dan KSMMMO’ya veda ziyareti

Vali Aydoğdu’dan KSMMMO’ya veda ziyareti

Vali Aydoğdu’dan KSMMMO’ya veda ziyareti
15 Eylül 2010 - 09:29

Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu İçişleri Bakanlığına verdiği dilekçe
doğrultusunda Merkez Valiliğine alınmasının kabulü sonrasında veda
ziyaretleri gerçekleştiriyor.

HABER MERKEZİ

Bu kapsamda Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu 14 Eylül 2010 Salı günü saat 12.30’da Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’na bir veda ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarete K.S.M.M.M. Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türkan ve bazı Oda Üyeleri katıldı.
Yapılan ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Oda Başkanı Üstünkol şunları kaydetti;
“Sayın valimizin ziyaretinden dolayı kendisine öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bu bizim için buruk bir sevinç oldu. Sayın valimizin Kırklareli’nde kaldığı sürede yapmış olduğu hizmetler, bunun yanında camiamıza ve bizlere göstermiş olduğu saygı ve sevgi, bizleri son derece mutlu etmiştir. Zaman zaman odamızı ziyaret etmiş, zaman zaman etkinliklerimize katılarak bizlere şeref ve onur vermiştir. Tabi Kırklareli’de daha uzun süre kalmasını ve burada hep beraber başarılı işler yapılmasını arzu ediyorduk. Ama sayın valimizin de ifade ettiği gibi bu bir süreçtir, bu bir hizmettir. Türkiye’nin her tarafında verilen hizmetler yine bu ülke içindir. Biz sayın valimizin bundan sonraki yaşamında da ülkemizin çeşitli yerlerinde büyük hizmetler vereceğini ve başarılara imza atacağına inanıyoruz. Bunu canı gönülden söylüyorum. Kendisine bundan sonraki yaşamında huzur, mutluluk, sağlık ve başarılar diliyorum.”
Oda Başkanı Üstünkol konuşmasının ardından Vali Aydoğdu’ya bir dolmakalem hediye etti. Yapılan ziyaret bir müddet basına kapalı olarak gerçekleşti ve daha sonra Vali Aydoğdu’nun oda binasından ayrılması ile son buldu. (cs)