Ucuz alışveriş bu kermeste

Ucuz alışveriş bu kermeste

Ucuz alışveriş bu kermeste

Ucuz alışveriş bu kermeste

Ucuz alışveriş bu kermeste
29 Ekim 2009 - 15:48

Kırklareli Merkez Eğitim Sağlık ve Kültür Hizmetleri Yardımlaşma Derneği açtığı kermeste gıdadan giyime, temizlik ürünlerinden kozmetik ürünlerine birçok ürünü nerdeyse yarı fiyatına satıyor.

 


HABER MERKEZİ



Kırklareli Merkez Eğitim Sağlık ve Kültür Hizmetleri Yardımlaşma Derneği dün eski Bilgiç Market’in kullandığı binada geliri yapımına devam edilen 120 öğrenci kapasiteli Öğrenci Yurdu’nun yapımında kullanılmak üzere kermes açtı. Kermesin açılışını Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan yaptı.
Açılışta konuşma yapan Başkan Çağlayan; “Derneğinizin eğitim sağlık ve kültüre vermiş olduğu değeri takdir ediyorum. Eğitim sağlık ve kültür geçmişten günümüze kadar toplumların en değerli varlıkları gelmiştir ve bu günden sonrada böyle gitmelidir. Ama bu kavramları yürütmeyi sadece kurumlar değil, sivil toplum örgütleri de üstlenmelidir.
Bu kermesten elde edilecek olan gelirin 120 öğrenci kapasiteli Öğrenci Yurdu’nda kullanılacak olması kermese ayrı bir değer kazanıyor. Yapmış olduğunuz yurdun, yurt sorunu olan ilimizin sorununu bir nebzede olsa azaltacağını düşünüyorum. Ben bu duygu ve düşüncelerle kermesinizin hayırlı, uğurlu ve bol kazançlı olmasını diliyorum” dedi.
Açılışın ardından başkan Çağlayan ve dernek üyeleri kermesi gezdi. Başkan Çağlayan ülkemizde hızla yayılan Domuz Gribi Hastalığının daha fazla yayılmaması için temizliğin önemli olduğunu vurgulayarak kermeste bulunan temizlik ürünleri reyonundan 1 koli sıvı el yıkama sabunu aldı. Bu sabunları bir ilköğretim okuluna vereceğini belirtti.
Başkan Çağlayan kermeste olan tüm ürünlerin piyasa değerinin çok altında olduğunu belirterek uygun fiyata alışveriş için bu kermesi tercih etmelerini tavsiye etti. Kermesin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi. (yy)