“Türkiye Cumhuriyetinde kadına %30 kota koyan bir başka parti yok”

“Türkiye Cumhuriyetinde kadına %30 kota koyan bir başka parti yok”

“Türkiye Cumhuriyetinde kadına %30 kota koyan bir başka parti yok”

“Türkiye Cumhuriyetinde kadına %30 kota koyan bir başka parti yok”

“Türkiye Cumhuriyetinde kadına %30 kota koyan bir başka parti yok”
23 Aralık 2009 - 09:26

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) 21 Aralık 2009 Pazartesi günü Türkiye Değişim Hareketi Kırklareli İktidara Hazırlık Merkezinde Türkiye Değişim Hareketi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Türkan Çakar’ı ağırladı.

 


HABER MERKEZİ


Türkiye Değişim Hareketi (TDH) 21 Aralık 2009 Pazartesi günü Türkiye Değişim Hareketi Kırklareli İktidara Hazırlık Merkezinde Türkiye Değişim Hareketi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Türkan Çakar’ı ağırladı. Bu ziyarete Türkan Çakar’ın yanı sıra TDH Kırklareli İl Başkanı Levent Çakırel, Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Mehmet Balta, Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dedeoğlu, Babaeski İlçe Başkanı Mustafa Seyhan ve Pınarhisar İlçe Başkanı Mehmet Raif Ersoy katıldı.
Burada konuşan TDH Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dedeoğlu; “Yeni Parti, yeni heyecan demek. Biz bayanlar bir şeyi istersek çok güzel yaparız. Bizler anneyiz, bizler eşiz, bizler her şeyiz. İnşallah hep birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız” dedi.
Daha sonra TDH Kırklareli İl Başkanı Levent Çakırel bir konuşma yaptı. Çakırel konuşmasında; “Sizlerle birlikte TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde hep beraber yola çıktık. Türkiye’nin ciddi sıkıntıları var. Fabrikadaki işçinin, tarladaki çiftçinin ve çaresiz insanları çaresi olmak için yola çıkmış bir hareketiz. TDH Kırklareli’de 3 ay gibi kısa bir sürede hareketlendi. Kadınlarımız, Gençlerimiz, Yönetimimiz hepsi ayrı ayrı çalışıyor, elde ettiklerimizi beraber geliştiriyoruz. TDH bizim yaşam biçimi halimize geldi. TDH iktidarı hedefleyen bir hareket. TDH liderliği hedefleyen bir hareket. TDH bayrak birliğini, toprak bütünlüğünü hedefleyen bir hareket. Bizim ikincimiz ve bir diğerimiz olmayacak” dedi.
TDH Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Türkan Çakar ise konuşmasında; ”Bizim çok güzel bir liderimiz var. Projelerimiz, ekiplerimiz çok iyi. Ekibimiz ne kadar iyi olursa biz de o kadar başarılı oluruz. Biz kadınlarımıza %30 gibi bir kota koyduk. Hanımlara da siyaset yapmanın güzelliğini, keyfini aşılamaya çalışıyoruz. Bizim ikincimiz, diğerimiz olmayacak. Şu anda alternatifimiz yok. Bize CHP’yi oylarını bölmeye çalışmak için mi geldiniz diyorlar. Biz neden onların oylarını bölelim. Zaten %15 oyları var. Onu böldük mü %7,5’luk oy bizim için yeterli değil ki. Biz % 47,5’lara talibiz. Hedefimiz 2011’de Türkiye’yi hep birlikte yönetmek. Türkiye Cumhuriyetinde kadına %30 kota koyan bir başka parti yok. Gücümüze güveniyoruz. Şu andan itibaren daha ileriye gideceğiz. Yapacaklarımızı hep beraber yapacağız. Türkiye’yi hep beraber yöneteceğiz” dedi. (dy-ue)