Tuncay'ın sır intiharı

Tuncay'ın sır intiharı

Tuncay'ın sır intiharı

Tuncay'ın sır intiharı

Tuncay'ın sır intiharı
23 Eylül 2010 - 09:31

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 23 yaşındaki Tuncay Kaya, oturduğu
Allıışık Köyü mezarlığının yanında belirlenemeyen bir nedenle pompalı
tüfekle kendisini vurarak intihar etti.

HABER MERKEZİ

7 yıl bir demir atölyesinde işçi olarak çalışan ve kendi isteği ile 1 ay önce işten ayrılan Tuncay Kaya, 17 Eylül 2010 Cuma günü gecesi muayyen bir saatte evde bulunan ruhsatlı pompalı tüfeği alarak köy mezarlığının yanına gitti ve bilinmeyen bir nedenle kendisini pompalı tüfekle çene altından vurarak intihar etti.
Oğlunun gece eve gelmemesi ve pompalı tüfeği göremeyen anne 40 yaşındaki Yasemin Kaya, korkuya kapılıp hemen jandarmaya haber verdi. Komşuları ile birlikte köy çevresinde arama yapan anne Kaya, bir süre sonra köy mezarlığının dış duvar dibinde oğlunun cansız bedeni ile karşılaştı. Anne sinir krizleri geçirirken, gelen jandarma ekipleri yaptığı incelemenin ardından cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 19 Eylül 2010 Pazar günü Adli tıp kurumundan gelen Tuncay Kaya’nın cenazesi ikindi namazının ardından Allıışık Köy Mezarlığı’na defnedildi.
Oğlunun ölüm haberi ile yıkılan acılı baba 45 yaşındaki Hüseyin Kaya; "Oğlumun herhangi bir problemi yoktu. Oğlum köyün en efendi çocuklarından birisiydi. Tertemiz bir kalbi vardı. Nasıl böyle bir şey yapar şaşkınlık içindeyiz."dedi. Soruşturma sürüyor. (m.y.)