“Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” iftar programı açıklandı

“Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” iftar programı açıklandı

“Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” iftar programı açıklandı

“Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” iftar programı açıklandı

“Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” iftar programı açıklandı
23 Temmuz 2012 - 09:32

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin, “Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” iftar programını açıkladı.




HABER MERKEZİ





“Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” iftar programı yapılacağı şeklinde programın duyulmasının ardından bir takım söylentiler çıktığını belirten Terkin, sözlerine bu tür programları oy için yapmadıklarını belirterek; “Bu programı oy için yapacak olsak İstanbul’da neden yapıyoruz. İstanbul’da oyumuzu almış ve kazanmışız. Madem öyle İstanbul’da yapmasına gerek yok” dedi.


Söylentilere kulak asılmaması gerektiğini ifade eden Terkin sitemkar sözleriyle konuşmasını şu şekilde sürdürdü;


“Bizler bunu daha öncesinde de başka gazetelerde yazıldığı gibi oy için yapmıyoruz. Trakya’da oy için yapılıyor yönünde konuşmalar var. Peki ya bu programlar İstanbul’da da yapılıyor. Biz İstanbul’da oyumuzu almışız ve kazanmışız o zaman İstanbul’da bu tür programlara ihtiyacımız olmaması lazım. Ancak biz ramazanın bereketini ve maneviyatını tüm Müslüman alemiyle paylaşmak için bu çalışmaları yapıyoruz. Bu zamana kadar Trakya’nın ekonomik koşulları yeterli değildi. Ancak sağ olsun İstanbul il teşkilatımız programları içerisine Trakya’yı da alarak bu güzel havayı hep birlikte teneffüs edeceğiz.” şeklinde konuştu. 


Terkin, “Trakya’da Ramazan Bir Başka Güzel” İftar Programı şu şekilde açıkladı;


“4 Ağustos Cumartesi günü Kırklareli merkez ilçe vilayet meydanında 2 bin 500 kişilik iftar yemeği vereceğiz. Programa Kırklareli Milletvekilimiz Av. Şenol Gürşan, İstanbul Milletvekilimiz Hüseyin Bürge, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı İdris Güllüce, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Metin Külünk katılacak.


5 Ağustos Pazar günü Kırklareli merkez ilçe Yayla Meydanı’nda 2 bin kişilik iftar yemeği vereceğiz. Programa Kırklareli Milletvekilimiz Av. Şenol Gürşan, İstanbul Milletvekilimiz Hüseyin Bürge, İstanbul Milletvekili Alev Dedegil katılacak.


6 Ağustos Pazartesi günü Pınarhisar ilçemizde bin 500 kişilik iftar yemeğimiz olacak ve o programa da Sultan Beyli İlçe Başkanı ve Teşkilatı katılacak.


7 Ağustos Salı günü Babaeski ilçemizde 2 bin kişilik Beykoz ve Başak Şehir İlçe Başkanlarımız ve teşkilatları ile İstanbul Milletvekilleri Muhammet Çetin ve Enver Yılmaz katılacak.


8 Ağustos Çarşamba günü Lüleburgaz ilçemizde 2 bin kişilik Kongre Meydanı’nda Gaziosmanpaşa ve Avcılar İlçe Başkanları ve teşkilatları ayrıca İstanbul Milletvekilleri Ahmet Haldun Ertürk, Ömer Dinçer ve Hakan Şükür katılacak.


9 Ağustos Perşembe günü Lüleburgaz ilçemizde yine 2 bin kişilik Altıyol Meydanı’nda Bağcılar İlçe Başkanı ve teşkilatı ile İstanbul Milletvekili Mehmet Muş katılacak.


Son iftar programımız ise 10 Ağustos Cuma günü Vize ilçemizde olacak. Bin 500 kişilik Esenyurt İlçe Başkanı ve teşkilatı ile İstanbul Milletvekillerinden Bülent Turhan katılacak” dedi. (Ufuk ERTOP)