Traktör’de lider firma CASE IH Kılıçlar Traktör’de

Traktör’de lider firma CASE IH Kılıçlar Traktör’de

Traktör’de lider firma CASE IH Kılıçlar Traktör’de

Traktör’de lider firma CASE IH Kılıçlar Traktör’de

Traktör’de lider firma CASE IH Kılıçlar Traktör’de
20 Aralık 2011 - 09:35

Kılıçlar Traktör, CASE IH kullanıcılarını bir araya getirdi







* Tarım aletleri konusunda 160 yılı aşkın deneyimi, dünya genelinde 4 bin 900’den fazla satış ağı ve kırmızı rengiyle ön plana çıkan CASE IH, alanında lider bir firma özelliği taşıyarak Kılıçlar Traktör’ün öncülüğünde kullanıcıları ile buluşuyor.


HABER MERKEZİ


Kılıçlar Traktör, 6 ay önce Kırklareli merkezli ve sıfır pazar payı ile faaliyete soktuğu CASE IH Bayiliği ile üç satış noktası, Süloğlu ve Babaeski olmak üzere iki servis, yedek parça işletmesi ile Trakya çiftçisine kaliteli tarım aletleri sunuyor.


Kılıçlar Traktör, 17 Aralık 2011 Cumartesi günü CASE IH sahiplerini ve CASE IH kullanmaya aday olanları bir tanışma ve kaynaşma yemeğinde buluşturdu. Saat 18.30’da Gürdallar Restaurant’ta gerçekleşen yemeye Kılıçlar Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Kılıç, 2. Başkan Emin Kılıç, Satış Sorumluları İsmail Kılıç ve Yılmaz Kılıç, Kırklareli Satış Sorumlusu Cenk Ozan katıldı.


* “Bizlere olan desteğinizin devam edeceğine inanıyoruz”


Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Kılıçlar Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Kılıç şunları kaydetti;


“Yaklaşık 6 ay önce Kırklareli merkezli ve sıfır pazar payı ile faaliyete başlayan Kılıçlar Traktör, bugün üç satış noktası, Süloğlu ve Babaeski olmak üzere iki servis, yedek parça işletmesi ile hizmetini ve gelişimini büyük bir hızla sürdürmektedir. Kısa zamanda gelinen bu noktaya siz değerli müşterilerimizin katkısı ve desteği ile geldiğimizi özellikle vurgulamak isterim. Bu desteğin devam etmesi ile daha iyi bir noktaya geleceğimize inancım tamdır. Sizlere keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum.”


* “En büyük idealimiz, kurumsallaşmış, disiplinli çalışan bir firmanın bayisi olmaktı”


Kılıçlar Traktör’ün CASE IH ile başlayan serüveni hakkında bilgiler veren Kılıçlar Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Kılıç şunları söyledi;


“Kılıçlar Traktör 6 ay önceye kadar Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde 2. el üzerine çiftçilerimize traktör satışı yapıyordu. Uzun yıllardan beri en büyük idealimiz, kurumsallaşmış, disiplinli çalışan bir firmanın bayisi olmaktı. 6 ay önce Türk Traktör’den bize bayilik teklifi geldi. Bizde bu teklifi değerlendirdik. Merkezimizin Kırklareli olması ile yedek parça satışı ve temini bize şart koşuldu. Uzunköprü’lü olduğumuz halde 3 S olarak adlandırılan bu sistemi kabul ettik.


* “Ayda ortalama 10 traktör satışımız var”


6 aydır Türk Traktör ile çalışıyoruz. İşlerimiz çok güzel. Ayda ortalama 10 traktör satışımız var. Bu konuda ekibimiz tam. Trakya’da çıkan ürünün beklenen rakamların altında satılmasına rağmen traktör satışlarımız güzel oldu. Türk Traktör Kırklareli’de 3 yıl öncesine kadar New Holland marka traktörlerin satışını yapıyordu. Kırklareli’deki bayii arkadaşımız bayiiliği bırakınca Kırklareli’de bir boşluk oluştu. Bu boşluğu biz CASE IH traktör ile doldurmaya başladık. Çiftçinin de beklentisi buydu. CASE IH markası ile müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz.


* “Müşterilerimiz bizden biz onlardan çok memnunuz”


Geçtiğimiz hafta buna benzer bir yemeği Edirne’de düzenledik. Yemeğimize katılım beklentilerimizin üzerinde oldu. Davetliler memnun kaldı. Biz zaten müşterilerimizden çok memnunuz. Şimdi ise Kırklareli ve Babaeski bölgesindeki müşterilerimize böyle bir program veriyoruz. Yemeğimiz tanıtım amaçlıdır. Bizler aynı zamanda tarım işi ile de uğraşıyoruz. 6. aylar tarımın en çok faal olduğu zamanlardır. Tarım işlerimizin yoğun olduğu 6. aylarda bir açılış programı yapamadık. İş yoğunluğumuzun azalması ile bunu telefi etmek için müşterilerimiz ile tanışma ve kaynaşma yemeğimizde bir arada olmak istedik. 


* “İkinci el satışlarımız sürecek”


Satışlar çok iyi, hatta traktör yetiştiremiyoruz diyebilirim. Şuanda teslim etmemiz gereken 7 adet traktör var. Şirket bize bir yol haritası çiziyor. Bizde o yol haritası doğrultusunda gidiyoruz. Satışlarımızın iyi olması nedeni ile herhangi bir kampanyamız yok. İkinci el satışlarımız sürecek. Traktörünü satmak isteyen arkadaşlara yardımlarımız sürecek. Kendileri traktörlerini değerlendiremediklerin için, bizim çevremizin bu konuda geniş olduğu için, birde satış yerlerimiz olduğu için çiftçilerimize yardımcı oluyoruz. Uzunköprü’de ki yerlerimizde ikinci el satışlarımız sürüyor.


* “Çiftçilerimize bereketli bir yeni yıl diliyorum”


Bende bir çiftçiyim. Ürettiğimizi satmak istediğimiz rakamlar hep beklentilerimizin altında oldu. Ama  en güzeli şu yağışlı havalar başladı. Yağan yağmur ile birlikte bereketli günlerin bizleri beklediğini umuyorum. Çiftçilerimize bereketli bir yeni yıl diliyorum.


Bizim insanımız çok çalışkan, ürününün az para, çok para yapmış düşünmeden var gücü ile gelecek yılın hazırlıklarını yapıyor. Tüm çiftçilerimiz ekinini, gübresini, ilacını zamanında toprak ile buluşturmaya özen gösteriyor. Çiftçimiz, Ucuz-pahalı hesabı yapmadan, taban fiyatların beklentileri altında verildiğini düşünmeden çalışıyor. İnsanlarımız kazanmak zorundadır. Bu şekilde devam ederseler kazanacaklardır.


Diğer ülkelere bakarsak, bizim ülkemizde vukuatsız hasat zamanı geçiriyoruz. Ben şuan ki piyasadan memnunum. Ama yarın ne olur, Dünya ekonomisi nasıl olur nereye gider bilmiyorum. Belli bir çerçevede şuan ki pozisyonumuz iyi.” (cs)