Trafo adres değiştirdi

Trafo adres değiştirdi

Trafo adres değiştirdi

Trafo adres değiştirdi

Trafo adres değiştirdi
04 Ocak 2010 - 09:00


 


Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, düzenlediği basın toplantısı ile dönemi ile ilgili yaptıklarını anlattı. Yapacaklarını vaad etti.
Bu şekilde düzenlenen İlk toplantıydı sanırım!
Yani, başka bir Belediye Başkanı’nın bu nevi bir toplantısına rastlamadık veya atladık.
Basın toplantısından çıkan sonuçlarla ilgili olarak, geniş çaplı bir haber çalışması yaptık.
Gerek, basın toplantısının hatları ile gerekse bazı noktaların özel halleri ile ilgimizi kurduk.
Trafo çarpıklığı ile ilgili haberimizin çıktığı günü, TEDAŞ İl İşletme Müdürü Mesut Çamdere’nin, ekibi ile birlikte trafo yanına gelerek, yerinin değiştirilmesini sağlaması, başlı başına önemli ve altı çizilecek bir davranıştı.
Duyarlılığı ve konulara ilgisi ile olayı anında çözümleyen Mesut Çamdere bu davranışı ile Babaeski halkının gönlünde taht kurdu.
Doğalgaz ile elektrik altyapı çalışmalarında, belediye ile koordineli çalışma isteğinin de, yine en kısa zamanda sağlanması durumunda, birçok aksaklığın çözümleneceği muhakkak.
Babaeski de, etkin bir yerel gazetecilik faaliyetinin ortaya konması ile birlikte, aslında birçok sorunun ne kadar kolay çözümlenebileceği de, bu olayın ayrı bir göstergesi oldu.
Gerek, yayına girmek üzere BABAESKİ Gazetemiz, gerekse günlük olarak yayında olan YEŞİLYURT Gazetemiz ile bu tür haber ve kamuoyu oluşturma çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Dedikodularla veya karnımızdan konuşarak değil, tespitlerimizi adres göstererek veren fikir yazılarımızla da, yine olayları ve sorunları işaret etmeyi devam ettireceğiz.
“Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz” diyor ve yeni yılın hepimize hayırlar getirmesini diliyoruz.