SP Kırklareli İl Teşkilatı, Şuurlanma ve Çelikleşme Büyük Kongresi’ne hazır

SP Kırklareli İl Teşkilatı, Şuurlanma ve Çelikleşme Büyük Kongresi’ne hazır

SP Kırklareli İl Teşkilatı, Şuurlanma ve Çelikleşme Büyük Kongresi’ne hazır

SP Kırklareli İl Teşkilatı, Şuurlanma ve Çelikleşme Büyük Kongresi’ne hazır

SP Kırklareli İl Teşkilatı, Şuurlanma ve Çelikleşme Büyük Kongresi’ne hazır
15 Ekim 2010 - 09:57

Saadet Partisi (SP) Kırklareli İl Başkanı Murat Hızır yaptığı
açıklamasında 17 Ekim 2010 Pazar günü yapılacak olan Şuurlanma ve
Çelikleşme Büyük Kongresi’ne Kırklareli İl Teşkilatı olarak hazır
olduklarını belirterek şunları kaydetti:

HABER MERKEZİ

“Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un Teşkilatımızın İl Başkanları, Yüksek İstişare Heyeti ve Eski Genel İdare Kurulunun bütün itiraz ve karşı çıkmalarına rağmen namüsait bir zaman olan Yaz ortasında, hasat ve  tatil zamanı yapmak istediği Olağanüstü Büyük Kongre sonucu Tek başına ve rakipsiz olarak girdiği kongrede ancak 310 gibi komik denebilecek bir oyla 3. turda zar zor Genel Başkan seçilmiştir.    
Yapılan bu yanlışın düzeltilmesi için yine kendisinin Genel Başkan adaylığında Mübarek Ramazan ayı içerisinde yapmak istediğimiz yeni bir olağanüstü kongre talebimizi de geri çevirince, 800 delegenin talebiyle olay mahkemeye intikal etmiş, mahkeme bu haklı talebi yerinde bularak 3 kişiden müteşekkil bir Kongre Çağrı Heyetini görevlendirmiştir. Bu heyet çalışmaları neticesinde 17 Ekim 2010 Pazar günü Ankara’da 3. Şahlanışımıza sebep olacak olağanüstü Büyük Kongreyi toplama kararını almıştır. Gelinen bu noktada; Özellikle Kırklareli İl teşkilatı olarak çok büyük bir sınavı yüzümüzün akıyla atlatmış bulunuyoruz. Büyük Kongre Delegelerim çağrımı dikkate alarak yeni kongre talebinde bulunmak üzere imzalarını noter kanalıyla fire vermeden Genel Merkeze teslim ederek %100 imza veren ilk 10 ilin içine girmeyi başarmıştır. Bu şahsım ve teşkilatım adına en büyük gurur kaynağıdır.
Artık; partimizin üzerindeki ölü toprağını silkeleyip, milletimizin ümit kaynağı olma yolundaki hamlelerimizi, projelerimizi, etkinliklerimizi gerçekleştirme zamanı geldi.
Şu andan itibaren; Şuurlu bir teşkilat olabilmek ve çelikleşmek için Eski Başkan Numan beyin iptal ettirdiği eğitim programlarını yeniden devreye alarak, Milli Görüş Hamlelerinin hayata geçirilmesi için faaliyetlerimize başlamak ilk işimiz olacaktır.
Bu esnada; Partimiz 10. Yaşına girmek üzeredir. Bu on yıl içinde teşkilatlarımız birkaç kez kongrelerini yenileyerek, pek çok arkadaşımızla çalışma imkanı sağlanmıştır. Bu sürede iyilikler olduğu gibi kırgınlıklar da meydana gelmiş olması doğaldır. Biz dahi bu 10 yıllık süre içinde teşkilatımızı 3 kez baştan aşağı yeniledik. Vefatlarımız oldu, istifalarımız oldu, yeni ekiplerin içinde yer bulamayanlarımız oldu. Numan beyin yersiz ve gereksiz müdahalelerinden dolayı teşkilata küsüp, kırılanlarımız bile oldu. Partide eskiden yöneticilik yaptığı halde sandığından oy çıkmayıp, başka partilerin adaylarıyla kol kola seçim çalışması yapanlar da oldu. Türkiye’nin bazı yerlerinde partiden istifalar olduğunu duyuyoruz. Olayın aslını sorduğumuzda; Davadan ziyade şahıslara bağlı olanların, çalışma yapmayan, toplantılara gelmeyen, aidat vermeyen, hatta üye bile olmayan problemli diyebileceğimiz arkadaşların sansasyonel amaçlı eylemlerine şahit oluyoruz diyorlar.    
Şimdi bu tip arkadaşlarımız bu gün Kırklareli’nde de sansasyon yapmak için kalkıp istifa etseler normal karşılarız. Kimseyi kovacak halimiz yok ancak temel esaslarımızdan taviz verecek halimizde yok. Bizimle devam etmek isteyen arkadaşlara kapımız sonuna kadar açıktır. Devam etmek istemeyen arkadaşlarımız olursa da nasipleri yokmuş der geçeriz !
Teşkilatımız dimdik ayaktadır. Saadet Partimizin önü açılmıştır. Bu saatten sonra rahat çalışma imkanlarına da kavuşmuştur. Seçimden önce ilçe ve il kongrelerini yaparak 2011 de mecliste yer etmeyi kafasına koymuştur.
Çünkü millete hizmet ancak, karar mekanizmalarında söz sahibi olmakla, okyanus ötesine taviz vermemekle, faizci ekonomik düzenden uzak durmakla yapılabilir.
İnsanlığa ancak; İyinin, Doğrunun, Güzelin, Faydalının, Adaletli olanın hakim olması ile Saadet getirebiliriz. Yaşanabilir Bir Türkiye İçin. Zafer İnananlarındır ve Zafer Yakındır.” (s)