Sakızköy Belediyesi'nin 2. Hasat Şenliği muhteşem oldu

Sakızköy Belediyesi'nin 2. Hasat Şenliği muhteşem oldu

Sakızköy Belediyesi'nin 2. Hasat Şenliği muhteşem oldu

Sakızköy Belediyesi'nin 2. Hasat Şenliği muhteşem oldu

Sakızköy Belediyesi'nin 2. Hasat Şenliği muhteşem oldu
22 Temmuz 2011 - 08:43

Lüleburgaz'a bağlı Sakızköy Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Geleneksel Hasat Şenliği muhteşem oldu.







Vahit İŞBAŞARAN


LÜLEBURGAZ





Sakızköy Belediyesi'nin düzenlediği Hasat Şenliği'ne kalabalık bir belediye başkanlarının katılması şenliğe ayrı bir renk kattı.


Okul bahçesinde gerçekleştirilen şenliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Sakızköy Belediye Başkanı Naci Tarım, Demirköy Belediye başkanı Muhlis Yavuz, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Kofçaz Belediye Başkanı Nuri Çalışkan, Kırıkköy Belediye Başkanı Abdurrahman  Gürkan,  Evrensekiz Belediye Başkanı  Halil Abanoz, Ahmetbey Belediye Başkanı Ünal Kaymaz, Sergen Belediye Başkanı  Hasan Kaynar, Sinanlı Belediye Başkanı Ali Alkan, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Üsküp Belediye Başkanı Erdoğan Kıyıcı, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aykan, Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Ak Parti Başkan Yardımcısı Aziz Vurucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, İlçe Tarım Müdürü Hasan Karaman, Lüleburgaz Belediye Meclisi Üyeleri Abbas Şen ve Yusuf Pişkinoğlu, LİAD Başkanı Cengiz Konca, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kenan Koç,  köy muhtarları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


Hasat Gecesi'ne katılan Faruk Yılmaz ve Ankara'dan Devlet Sanatçısı Ayşe Engin Aslanca, söyledikleri türkü ve şarkılarla geceye renk kattılar.


Gecede Müzisyenler Derneği Mehter Takımı söylediği parçalarla ve gösterileriyle büyük takdir topladı. LÜKSAD Halk Oyunları Ekibi de oynadıkları oyundan sonra Rumeli Türküleri sanatçısı Faruk Yılmaz'a eşlik ettiler.


Gecede ayrıca Sakızköy İlköğretim Okulu'nun anasınıfı öğrencilerinin gösterileri de büyük beğeni ile izlendi. Sakızköy 2. Hasat Şenliği etkinliklerine katkıda bulunanlara da belediye meclisi üyeleri tarafından plaket verildi. Belediye Başkanı Naci Tarım'da katkıda bulunanları kutlayarak teşekkür etti.


Hasat Şenliği Etkinlikleri TEK Rumeli TV'den canlı olarak yayınlandı. Canlı yayında Sakızköy tanıtılırken, Faruk Yılmaz, Belediye Başkanı Naci Tarım ile söyleşi de bulundu.


Kalabalık bir davetli topluluğu tarafından izlenen şenlikte havai fişek gösterileri yapıldı.


Muhteşem gösteriden sonra, şenliğe katılanlar, böylesine güzel bir program hazırlatan Belediye Başkanı Naci Tarım'ı kutladılar.