“Saadet Partisi üç büyük müjde ile geliyor”

“Saadet Partisi üç büyük müjde ile geliyor”

“Saadet Partisi üç büyük müjde ile geliyor”

“Saadet Partisi üç büyük müjde ile geliyor”

“Saadet Partisi üç büyük müjde ile geliyor”
25 Şubat 2011 - 09:25

Saadet Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Orak; “Kırklareli
halkına müjdeler olsun Saadet Partisi yeni yerinde yeni binasında
çelikleşti, şuurlandı, kuvvetli bir şekilde geliyor.”


HABER MERKEZİ
Saadet Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Orak, merkez ilçe teşkilatının 2011 genel seçimlerine hazır olduğunu belirtti. 22 Şubat 2011 Salı günü Saadet Partisi İl Başkanı Murat Hızır, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Orak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Akar ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette bir açıklama yapan Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Orak, önce danışma kurullarında ardından 12–13 Şubat tarihli GİK'te ele alınan ve son Başkanlık Divanı'nda da karara bağlanan üç önemli müjdeyi ve diğer sonuçları kamuoyu ile paylaşmak istediklerini belirtti.
“Saadet Partisi, yeniden havuz sistemini kuracaktır”
Birinci müjdenin işçiye, memura, emekliye yönelik olduğunu kaydeden Hüseyin Orak, "Saadet Partisi, yeniden havuz
sistemini kuracaktır. Tıpkı 1996'da olduğu gibi çalışan kesime en az yüzde 50 zam vereceğiz. Nasıl yapacağız? Geçmişte yaptığımız, gelecekte yapacağımızın teminatıdır. Hatırlayacaksınız, o parayı bulduk. Hem de, içeride esnafımıza bir kuruşluk vergi yükü getirmeden, IMF'den bir kuruşluk borç almadan. Daha sonra bu zam, bir kısım emekçilerimiz için yüzde binlere varmıştı." şeklinde konuştu.
“Üniversite harçları kaldırılacaktır”
İkinci müjdenin ise eğitime yönelik olduğunu açıklayan Hüseyin Orak; "Velilere ve üniversite öğrencilerine müjdemiz var. Anayasamıza göre, eğitim ve öğretim hakkı, temel bir insan hakkıdır. Temel insan haklarının önündeki engelleri kaldırmak da, sosyal bir hukuk devleti için Anayasal bir görevdir. Bu nedenle, Anayasa'nın ruhuna uygun olarak, sosyal hukuk devletinin bir gereği olarak öğrenimin her kademesinde hiç kimse mali yük getirilmeyecektir. Yani üniversite harçları kaldırılacaktır." dedi.
“İnsan merkezli yeni bir Anayasa yapılacak”
Üçüncü müjdenin ise tüm millete yönelik olduğunu vurgulayan Hüseyin Orak; "Bu da tüm milletimize taahhüdümüzdür. Bir darbe ürünü olan mevcut Anayasa, bütünüyle ortadan kaldırılacak. Yerine milletimizin ruhunu uygun, onun örf ve âdetiyle, tarihi geçmişiyle, inançlarıyla, kültürüyle bağdaşan, insan merkezli yeni bir Anayasa yapılacaktır" şeklinde konuştu.
60 yıllık süre içerisinde yapılan tüm darbelerde mağdur olan herkese yönelik bir taahhüdü de kamuoyuna açıklayan Orak; "Saadet Partisi iktidarında tüm geçmiş darbeler yargılanacaktır. Darbe yoluyla elde edilmiş olan makam ve mansıplar, hükmen geri alınacaktır. Mağdurların hakları, kendileri hayatta olmasalar bile hukuken iade edilecektir" dedi.
Saadet Partisi Merkez ilçe teşkilatının seçime hazır olduğunu belirten Hüseyin Orak; “Kırklareli'mizi yatırımlarla, sanayileşme hamlelerimizle ileriye taşıyıp bu günkü kötü görüntüsünden, işsizlikten, geçim sıkıntısından kurtaracağız.
Baraj gibi bir sorunumuz yoktur. Baraj konusunda, hem teşkilatlarımıza hem de yüce milletimize güveniyoruz. Aklıselim olan yüce milletimiz, kendisi için neyin doğru olduğunu çok iyi takdir edecektir. Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı olarak, sokak sokak, mahalle mahalle ve köy köy arazideyiz.” şeklinde konuştu
Hüseyin Orak Kimdir?
03.08.1968 Kırklareli’nin Babaeski İlçesi doğumlu Hüseyin Orak, evli ve 4 çocuk babasıdır, Türk Telekom’dan Emekli, halen ticaret ile uğraşan Hüseyin Orak, 1987 yılında siyaset hayatına atılıp çeşitli kademelerde görev alıp 1997 yılında siyasi hayatını noktaladıktan sonra şimdi Saadet Partisine Necmettin Erbakan’ın geri dönmesi ile siyasi hayata tekrar devam etme kararı aldı. (cs)