“PTT, hizmette özel sektörü geçmiş durumda bulunuyor”

“PTT, hizmette özel sektörü geçmiş durumda bulunuyor”

“PTT, hizmette özel sektörü geçmiş durumda bulunuyor”

“PTT, hizmette özel sektörü geçmiş durumda bulunuyor”

“PTT, hizmette özel sektörü geçmiş durumda bulunuyor”
24 Ekim 2009 - 09:58

* PTT’nin 169. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları kapsamında Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder ve beraberindekiler dün Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyarette bulundular.


HABER MERKEZİ
PTT’nin 169. Kuruluş Yıldönümü münasebeti sebebiyle, Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder ve beraberindeki heyet ile birlikte, Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder ile birlikte 23 Ekim Cuma günü Vali Aydoğdu’yu makamında ziyaret eden; PTT Merkez Müdürü Talat Akalın, İşletme Teknik Birimler Müdürü Ünal Yavuz, PTT Merkez Şefi Mukaddes Cango, Emekliler Necmettin Aslın ve Turan Mat Vali Aydoğdu’ya çiçek ve “Geçmişten Günümüze Posta” adlı kitap hediye etti.
Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder ziyarette yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:
“Sayın valimiz ben bu konuda hem arkadaşlarım adına hem şahsım adına teşekkür ediyorum. Zarar eden bir kuruluş olan PTT teşkilatı son 5 yıl içerisinde yapılan düzenlemeler sonucunda kar eden bir kurum haline geldi. Bizde sizden sözlerinizde bahsettiğiniz gibi gerçekten ulvi bir görevi idare ediyoruz ve bunun bilinci içerisinde tüm personel ile çalışmaya devam edeceğiz.”
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, PTT’nin özel sektörlerden kaliteli hizmet verdiğini belirterek şunları kaydetti:
“Elektronik ulaşımın ani hızlanması ile birlikte PTT bir ara bir kriz yaşadı. Ancak 2004 yılından bu yana hızlı bir atağa geçen kurumunuz çağın gerektirdiği yeniliklere ayak uydurdu. Bugün haberleşmenin yanında ulaştırma alanında da önemli bir sektör haline geldi. Sizlere işlerinizde başarılar diliyorum.
Diğer yandan size ortak kuruluşlar özelleştirildi. Ama PTT özel sektör ile şu anda yarış halinde bana göre de onları geçmiş durumda bulunuyor. Çünkü sizlerin yaygın bir hizmet ağınız var. Türkiye’nin en ücra noktasına kadar ulaşabiliyorsunuz. Hatta kar amacı gözetmeden özel sektörden kaliteli hizmet verdiği için de kamu hizmetleri açısından da örnek teşkil ediyorsunuz.” (s)