Pınarhisar kendini Seksendört’e bıraktı

Pınarhisar kendini Seksendört’e bıraktı

Pınarhisar kendini Seksendört’e bıraktı

Pınarhisar kendini Seksendört’e bıraktı

Pınarhisar kendini Seksendört’e bıraktı
08 Eylül 2014 - 07:21

 Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat ve Gençlik Festivali güzel bir başlangıç yaptı. Pınarhisar’da bu yıl 6.’sı düzenlenen Kültür Sanat ve Gençlik Festivali Etkinlikleri kapsamında 5 Eylül 2014 Cuma akşamı Grup Seksendört Konseri düzenlendi.







HABER MERKEZİ


Kırklareli’nin Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat ve Gençlik Festivali Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz olmadan başladı. Başkan Cingöz CHP Kurultayı olması nedeniyle Festivalin ilk gününe katılamadı. Yerine Başkan Vekili olan Ayşe Cansever ev sahipliği yaptı.


Festivale; CHP Babaeski İlçe Başkanı Fikri Karaca, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Büyük Mandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Kaynarca Gençlikspor Kulüp Başkanı Hakan Variş katıldı.


Pınarhisar Festival Alanı’nda düzenlenen etkinlikte ilk olarak sahneye İskender Doğan çıktı. Trakya halkını çok iyi tanıyan Doğan Pınarhisarlıları söylediği şarkılarla eğlendirdi. Doğan’ın ardından sahneye Semiha Yankı çıktı. Yankı sempatik tavırları ile göz doldurdu. Konser sırasında sahneden inip halkın içine girmesi halkı coşturmasına yetti. Adeta konserinin yarısını halkın arasında veren Yankı Pınarhisar halkında sempatikliliği ve doğallığı ile tam not aldı. Semiha Yankı’nın ardından sahneye herkesi heyecanla beklediği Türkiye’nin en iyi Grupları arasında sayılan Grup Seksendört çıktı. Seksendört önce herkesi söylediği slow şarkılarla büyüledi. Sonra ise sevilen şarkılarını söylemeye başlayınca halk kendinden geçti. Özellikle gençlerin en çok sevdiği ve Seksendört’ün parladığı şarkı olan Ölürüm Hasretinle ile herkesi kendinden geçirdi şarkıya tüm Pınarhisarlılarda eşlik etti.   Eğlencenin hakim olduğu festival ilk günü başarıyla tamamladı. (Berkay Çamlı)