Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii Babaeski’de hizmete girdi

Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii Babaeski’de hizmete girdi

Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii Babaeski’de hizmete girdi

Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii Babaeski’de hizmete girdi

Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii Babaeski’de hizmete girdi
02 Ağustos 2010 - 09:18

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yeni bir iş yeri olarak Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.


HABER MERKEZİ

Sanayi Çarşısı’nda düzenlenen törende, Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii’nin açılış kurdelesini; Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ve iş yeri sahibi Rıdvan Seçkin kesti.
İlçe’nin, Protokol, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri Kamu yararına çalışan Oda ve Dernek Temsilcileri, Muhtarlar, Petlas Avrupa Yakası Şube Müdürü Refik Kurt ve çok sayıda sanayi çarşısı esnafının katıldığı törende açılış konuşmasını Petlas Seçkin Oto Lastik Bayii sahibi ve işletmecisi Rıdvan Seçkin yaptı.
Seçkin, daha sonra yaptığı konuşmasında katılan konuklara şu bilgileri verdi:
“Petlas devlet tarafından kurulan ve kuruluş amacı Türk Silahlı Küvetlerindeki ve Türk Hava Yollarında hizmet veren uçaklara lastik üretmek amacı ile kurulan bir fabrika idi. Ancak hükümetin özelleştirme politikasına takılan Petlas beş yıl önce özelleştirildi. Fabrikada ki üretim yine aynı uçak lastiği ağırlıklı ama bunun yanında tüm araçlara her ebatta lastik üretimi yapılmakta. Peki, biz Babaeski de neden Petlas derseniz bizlerde önce kalite deriz. Bizler halkımıza hizmet verirken hizmetin yanında kalite de sunmayı amaçlıyoruz. Bunun içinde halkımıza hem hesaplı hem de kaliteli ürün olan Petlas lastiklerini satmaya başladık. İş yerimizde sadece Petlas Lastikleri satmıyoruz. Her marka ve her kalitede her ebatta lastik bulunduruyoruz. Sadece lastik satmıyoruz ya da sadece lastik hizmeti vermiyoruz. Lastik ebet ve çeşitleri yanında jant çeşitleri de mevcut iş yerimizde. Jant olarak ta her ebatta ve kalite de ürünlerimiz bulunmakta. Bizler Petlas iş yeri ve çalışanları olarak sadece satış hizmeti vermiyoruz. Sattığımız lastiği takma rot ve balansına bakma her çeşit jantları söküp takma işleri de dükkânımızda itina ile yapılmaktadır. Lastik ve jant satışlarımız peşin olduğu gibi her türlü kredi kartına da 12 taksit yapıyoruz. Bu imkânlarını yanında çiftçilerimize de her zaman olduğu gibi yeni iş yerimizde de özel imkânlar sunmaya devam edeceğiz. Ben de çiftçilik yapıyorum tarım girdilerinin ne kadar yüksek olduğunu biliyorum. Ürettiğimiz malda ki kazancımız karın doyurmaya yetmiyor. Bunu bildiğimiz içinde işyerimizde çiftçi hemşerilerimize özel indirimli satışlarımıza devam edeceğiz. Bizler günün her saati vatandaşa hizmet için buradayız. Bizlerin çalışma sisteminde saat kavramını kaldırdık ve sattığımız ürünün takipçisi olacağız ve bizler bu hizmeti dükkânımızda beş kişi ile sürdürüyoruz ve de sürdürmeye devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimi Babaeski sanayisindeki yeni yerimize bekliyoruz.”
Tören sonunda, iş yeri personeli tarafından katılan konuklara kokteyl ikramında bulunuldu. (ö.b.)