Ovarda, Vali Aydoğdu’dan destek istedi

Ovarda, Vali Aydoğdu’dan destek istedi

Ovarda, Vali Aydoğdu’dan destek istedi

Ovarda, Vali Aydoğdu’dan destek istedi

Ovarda, Vali Aydoğdu’dan destek istedi
22 Mart 2010 - 10:17

Kırklareli Roman Derneği kurulma yolunda
* Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ovarda, Roman vatandaşları temsilen Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu makamında ziyaret ederek kurulacak olan Roman Derneği için destek talebinde bulundu.



HABER MERKEZİ
Roman vatandaşları temsilen, Vali Aydoğdu’yu makamında ziyaret eden Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ovarda, Vali Aydoğdu’ya, kenar mahalle sakinlerine, Roman vatandaşlara,  Kırklareli halkına göstermiş olduğu hizmetlerden ve kendisini makamında ağırladığı için teşekkür etti. Ovarda yaptığı ziyarette, Roman vatandaşlara yönelik yeni bir dernekleşme sürecine girmek istediğini belirterek Vali Aydoğdu’dan yardım ve destek istedi.
Vali Aydoğdu’da Roman vatandaşlara yönelik bu çalışmalardan dolayı Ovarda’yı tebrik ederek, Valilik olarak her türlü destek ve yardımda bulunacaklarını belirtti. Ayrıca kurulacak olan yeni Roman Derneği’nin toplumsal temsil gücünün yüksek olması gerektiğini belirten Vali Aydoğdu, dernekte her kesim insanın ve farklı düşünce sahiplerinin de bulunmasının fayda sağlayacağı belirtti.
Vali Aydoğdu ayrıca, dar gelirli ailelere yönelik Valilik olarak “Dar Gelirliye Bir İmkan” projesinin başlatıldığını, bu projeler kapsamında bir çok dar gelirli aileye imkan sunulacağını belirtti.
Mustafa Ovarda ise Vali Aydoğdu’ya daha şimdiden göstermiş olduğu yakınlık ve destekten dolayı teşekkür ederek, Belediye Meclis Üyesi olmasına rağmen, siyasi kimliğini bir kenara bırakacağını Roman vatandaşların sorunları ile ilgileneceğini, her düşünce yeni dernekleriyle birlikte kapılarının herkese açık olacağını belirtti. (s)