“Ortaklarımız Genel Kurul’a mutlaka katılmalı”

“Ortaklarımız Genel Kurul’a mutlaka katılmalı”

“Ortaklarımız Genel Kurul’a mutlaka katılmalı”

“Ortaklarımız Genel Kurul’a mutlaka katılmalı”

“Ortaklarımız Genel Kurul’a mutlaka katılmalı”
17 Kasım 2011 - 09:15

Babaeski Yağlı Tohumlar Genel Kurulu 19 Kasım 2011 Cumartesi günü Babaeski Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.




Haber: Özkan Başaran


Genel Kurul’da Babaeski Yağlı Tohumlar Yöneticileri, Deneticileri ve Birlik Delegeleri de seçilecek. 


Trakya Birlik Başkan Vekili Hilmi Kahraman ve Pankobirlik  Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Dal köy gezilerinde yaptıkları konuşmalarda 19 Kasım 2011 Cumartesi günü  yapılacak Genel Kurul’a mutlaka katılmalarını istediler.


Seçim yapılacak Kapalı Spor Salonu’nun 5 bin liraya tutulduğunu ve bu paranın kurum tarafından karşılanacağını hatırlatan Hilmi Kahraman ilk seçimde çoğunluğun sağlanmasının çok önemli olduğunu söyledi. Çoğunluk sağlanır sağlanmaz divanın oluşturulacağını, seçimi uzatmadan yapacaklarını ve köylerden gelen ortakların bekletilmeyeceklerini de hatırlatan Hilmi Kahraman; “Köylerden siz ortaklarımızı  araçlarımızla alarak Genel Kurul Salonu’na getireceğiz” dedi. 


Sıcak tavuklu pilav ve ayran da ikram edeceklerini de sözlerine ekleyen Trakya Birlik Başkan Vekili Hilmi Kahraman; “19 Kasım 2011 Cumartesi günü Babaeski’de yapılacak Genel Kurul Salonu’na bütün ortaklarımızı bekliyoruz” dedi.


Pankobirlik Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Dal’ın Divan Başkanı olması beklenen Babaeski Yağlı Tohumlar Kooperatifi’nin yapacağı  Genel Kurul’a, Babaeski’de de Kırklareli’nin diğer ilçelerinde olduğu gibi tek liste ile seçime gidiliyor.


Kırklareli’deki 8 Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı’nın, Trakya Birlik Üst Yönetimi’ne Hilmi Kahraman’ı aday gösterdiklerini açıklamaları da, Babaeski gibi diğer ilçelerde de tek liste seçime gitme konusunda etkili oldu.


Son olarak Lüleburgaz’da iki liste seçime gidildiği şeklinde yorumlar yapılırken, seçim gününe kadar Lüleburgaz’ın da tek listeye düşeceği ve tek listeyle Seçimli Genel Kurul yapılacağı haberleri yoğunlaşıyor.