Örneklerin bol olsun Fehmi amca

Örneklerin bol olsun Fehmi amca

Örneklerin bol olsun Fehmi amca

Örneklerin bol olsun Fehmi amca

Örneklerin bol olsun Fehmi amca
28 Temmuz 2012 - 09:31

Mübarek Ramazan Ayı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde çeşitli kurum ve kuruluşlar, sivel toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından iftar yemekleri verilmeye devam ediyor.




HABER MERKEZİ





Almanya’da uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olarak doğup-büyüdüğü Kırklareli merkez ilçeye bağlı İnece Beldesi’ne yerleşen Fehmi Çakmak, geleneksel hale getirdiği İftar Yemekleri’nin 4’ncüsünü bu yılda 20-17 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirdi.


Fehmi amcanın, İnece Beldesi’ndeki vatandaşlara Ramazan Ayı’nın ilk 1 haftası boyunca İftar Yemeği verdiğini ve bu yıl bunun 4’ncüsünü gerçekleştirdiğini ifade eden İnece Belediye Başkanı İlyas Yılmam; “Fehmi ağabeyimiz Almanya’da uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olarak doğup-büyüdüğü beldemize yerleşti. Kazımpaşa Mahallemizde ikamet ediyor. 4 yıldan bu yana da geleneksel hale getirdiği Ramazan’ın ilk 1 haftası boyunca gerçekleştirdi. Yaklaşık 600 kişilik yemek her 1 hafta boyunca Belediyemiz Düğün Salonu’nda verildi. Bizde Belediye olarak iftara katılacak olan vatandaşlarımızı otobüslerimiz ile mahallelerinden alarak buraya getirdik. Kendisi 20 yıldan bu yana da her Ramazan’da 40 aileye Ramazan Paketi dağıtıyor. Çok hayırsever bir ağabeyimiz. İnşallah kendisi diğer hayırseverlere örnek teşkil eder” dedi. (s)