OrionCardlı Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Avrupa Göz’de İndirim

OrionCardlı Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Avrupa Göz’de İndirim

OrionCardlı Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Avrupa Göz’de İndirim

OrionCardlı Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Avrupa Göz’de İndirim

OrionCardlı Çorlu Gazeteciler Derneği Üyelerine Avrupa Göz’de İndirim
24 Nisan 2014 - 12:51

Çorlu Gazeteciler Derneği, kurumsal indirim anlaşmalarına devam ediyor. 




HABER MERKEZİ 


Çorlu Gazeteciler Derneği, kurumsal indirim anlaşmalarına devam ediyor. Dernek yönetimi son olarak Çorlu’nun yanı sıra Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde faaliyet gösteren Avrupa Göz ile kurumsal indirim anlaşması gerçekleştirdi. OrionCard katkıları ile imzalanan anlaşma kapsamında Orioncardlı dernek üyeleri Avrupa Göz’den alacakları hizmetlerden indirimli yararlanacak. Bu hizmet sadece Çorlu’da değil, Türkiye’nin her bölgesindeki Avrupa Göz merkezlerinde geçerli olacak. 


Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, dernek üyeleri adına kurumsal indirim anlaşmalarına devam ediyor. Pek çok kurumsal firma ile indirim anlaşması gerçekleştiren Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu son olarak Avrupa Göz Merkezi ile kurumsal indirim anlaşması gerçekleştirdi. Bundan önce de Orioncard ile kurumsal indirim anlaşması gerçekleştiren Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, Orioncard’ı bulunan dernek üyeleri adına Avrupa Göz ile indirim anlaşması yaptı. 


Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre, Orion Mağaza İlişkileri ve Orioncard Yöneticisi Seda Atay ile Avrupa Göz Çorlu Hastanesi Müdürü Nihat Mandacı arasında gerçekleştirilen kurumsal indirim anlaşması sonrası Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri, Avrupa Göz’ün hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar. 


Avrupa Göz Çorlu HastanesiMüdürü Nihat Mandacı, Çorlu Gazeteciler Derneği ile kurumsal indirim anlaşmasını gerçekleştirdikleri için mutlu olduğunu belirterek; “Çorlu’da açılışımızı gerçekleştirmemizin ardından Çorlu Gazeteciler Derneği ile görüşmelerimize başladık. Çorlu`da bulunman gazeteciler açılışımıza da sonrasında gerçekleştirdiğimizi faaliyetlere de katılım gösterdiler. Çorlu Gazeteciler Derneği`nin üyelerine katkı sağlamak maksadıyla Çorlu`da hayata geçirdiği kurumsal indirim projesine OrionCard aracılığı ile katılım gösterdik. Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerine katkı sağlayabilirsek ne mutlu bizlere” dedi. 


Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise :” Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerimizin daha sosyal bir hayat sürmeleri için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Çorlu Gazeteciler Derneği’ne üye olmanın ayrıcalığını her yerde yaşattırmak istiyoruz.Daha evvel pek çok firma ile imzaladığımız kurumsal indirim anlaşmalarına bir yenisini de Avrupa Göz ile anlaşma imzalayarak ekledik.Dernek üyelerimiz ve aileleri Avrupa Göz’ün hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar” diye konuştu. 


Silistre: “Gerçekleştirdiğimiz kurumsal indirim anlaşması nedeniyle Avrupa Göz Çorlu Hastanesi’ne, hastanenin müdürü Nihat Mandacı’yave Orion AVM ile Mağaza İlişkileri ve Orioncard Yöneticisi Seda Atay’a teşekkür ederiz” dedi.