“Önümüzdeki yıl festivalimize uluslar arası kimlik kazandıracağız”

“Önümüzdeki yıl festivalimize uluslar arası kimlik kazandıracağız”

“Önümüzdeki yıl festivalimize uluslar arası kimlik kazandıracağız”

“Önümüzdeki yıl festivalimize uluslar arası kimlik kazandıracağız”

“Önümüzdeki yıl festivalimize uluslar arası kimlik kazandıracağız”
10 Ağustos 2010 - 09:37

40. Babaeski Tarım Festivali’nin kapanış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı önemli mesajlar verdi.

HABER MERKEZİ
Binlerce kişinin izlediği kapanış konuşmasında Başkan Hacı şöyle dedi;
“Zaman çok çabuk gelip geçiyor. Daha geçen sene bu sahnede sizlerle birlikte Belediye Başkanı olarak festivalin ilk heyecanını yaşamıştım. Bu sene ikinci festivalim ama şuan bu kalabalığı gördükçe, festivaline sahip çıkan bir halka karşı karşıya geldikçe aynı heyecanın kat kat fazlasını yaşıyorum. Sizlerle birlikte daha nice festivaller geçireceğiz ve içimdeki bu heyecan, mutluluk hiçbir zaman eksilmeyecek.
40. Babaeski Festivali süresince Tarım, Kültür, Sanat, Sağlık, Eğitim, Spor’dan tutun birçok etkinliğe Babaeski halkı olarak hep birlikte ev sahipliği yaptık. Babaeski Tarım Festivali halkın festivalidir. Bu festivali çocuklarımıza, torunlarımıza miras bırakmak, ülkemizde tanınmış bir festival haline dönüştürmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ülkemizde hemen hemen her ilçe, il kendi özelliklerine göre fuarlar, festivaller yapmaktadır. Ama önemli olan bu festivallerin ölümsüzleştirilmesi ve aralıksız olarak gerçekleştirilmesidir.
Babaeski Tarım Festivali bu kapsamda bölgemizde gerçekleştirilen en organize olmuş, her zaman örnek gösterilen bir festivaldir. Bizim görevimiz bu festivali her sene daha fazla geliştirip, sadece Trakya’da değil Ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızın ilçemize gelmek isteyeceği, festivalimizle 7’den 70’şe herkesin gurur duyacağı bir hale getirmektir. Bu nedenle Önümüzdeki sene Babaeski Tarım Festivali’ne Uluslar arası bir kimlik kazandıracağız. Babaeski Belediye Başkanlığı olarak amacımız birçok belediyenin yapamadığı işlere, hizmetlere imza atmaktır. Babaeski Belediyesi diğer belediyelere yaptığı ve yapacağı hizmetlerle her zaman örnek olacaktır.
Festivalimiz boyunca gerek dev ekranlardan gerçekleştirdiğimiz sunumlarda gerekse bu sene ilk sayısını çıkarmış olduğumuz Belediye Gazetemizde belediye faaliyetlerimizi sizlerle paylaştık. Göreve geldiğimiz günden itibaren çok kısa bir sürede bu faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Sunumlarımızdaki faaliyetlerimizin hemen hemen hepsi şimdiye kadar ilçemizde yapılmamış olan hizmetlerdir. Belediye Başkanlığı olarak misyonumuz halkımıza en kısa sürede en kaliteli hizmetleri sunmaktır. Vizyonumuz ise ilçemizi Avrupa Kenti standartlarına ulaştırmaktır. Bu felsefe üzerine çalışmalarımızı, planlarımızı yapmaktayız. Bizler kısa vadede değil gelecek nesillerin gurur duyacağı bambaşka bir Avrupa İlçesi oluşturacağız.
Ben son olarak buradan çiftçi kardeşlerime seslenmek istiyorum. Çiftçi kardeşlerim hakkınızı aramanız için adres yeriniz Ziraat Odaları’dır. Siz örgütlenmeyi en iyi şekilde yapmadığınız sürece ürünlerinizin fiyatlarını sizler değil başkaları belirler. Köy muhtarlarım sizler içinde belediyemizin altında yer tahsis ettik. Sizlerin sorunlarınızı dinlemek, çözüm önerileri geliştirmek için her zaman yanınızdayım. Belediyemizin tüm imkanlarından size tahsis ettiğim odadan yararlanabilirsiniz. Ferhat Göçer’i sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum. Bu sahnede bu ilçede daha nice ünlü sanatçılar sahne aldı ve bundan sonrada almaya devam edecektir.
Festivalimizin bugünlere gelmesini sağlayan tüm belediye başkanlarıma, sizlere daha iyi bir festival yaratmak için gece gündüz çalışan Belediye Çalışanlarıma, sorunsuz bir festival geçirmemizi sağlayan emniyetimizin değerli görevlilerine ve bu festivalin asıl sahipleri yani sizlere emekleriniz ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Yaklaşan Ramazan Ayı’nda herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim.” (ö.b.)