OKUYORUM

OKUYORUM

OKUYORUM

OKUYORUM

OKUYORUM
06 Şubat 2014 - 11:57

Beklenen gün geliyor

Rahmi Sağlık


CHP, Kırklareli Merkez İlçe Belediye Başkan Adayının açıklanmasını 4. defa ertelemez herhalde.
Artık Kırklareli de, Parti Teşkilatı ile Aday Adayları ve partili, partisiz herkes cevap vermekten iyice bunaldı.
“22 Aralık 2013” dendi Aday Adayları ve Seçmenler o günü heyecanla bekledi. “Parti Genel Merkezi’nin bir düşündüğü vardır” dendi. Aday açıklaması yapılmadı.
Yeni yıl, yeni gün 5 Ocak 2014’te açıklanacağı belirtildi. O yeni günde de açıklama olmadı bu defa; “15 Ocak 204’te mutlaka bu iş bitecek” açıklaması yapıldı.
Bu defa da, gerekçe gösterilmeden bir erteleme daha geldi. Bu ertele diğerleri gibi 10 günlük ara ile değil 24 günlük bir erteme ile 4. tarih olarak ta 9 Şubat 2014 Pazar günü işaret edildi.
Siz bu YORUMU okurken 2 gün sonrasını bekleyin ve bekleyip göreceğiz. Ne olacağını.
Ne olacaksa olacak! Fakat bu ertelemelerle Aday Adayları’na çok yazık oldu.
Öyle değimli?
2 aydır aday adaylarını stres içinde yaşatıp bekletmeye gerek var mı idi. 3-4 defa tehir etmenin mantığı nedir acaba?
Adayların, yaptıkları hizmetler ve özellikleri belli. Adayın biri halen Belediye Başkanı Av Cavit Çağlayan yaptıkları belli.
Diğeri 8 yıl Başkan Yardımcılığı yapmış, tecrübesine sahip ve ortaya koyduğu önemli projeleri ile Makine Mühendisi Ünal Başkur.
Bir tanesi de önceki dönemlerde Belediye Başkanlığı yapan Kadir Gökçe’nin yaptığı hizmetler de ortada.
Bir diğeri ise CHP esli İl Başkanı, esnafın ve halkın içinden gelen Vecdi Gündoğdu. Bu arkadaşlar kendilerine güvenerek göreve talip olmuş, yarışa katılmışlardır.
Türkiye’nin en eski ve köklü partisi olan CHP ye bu uzatmalar hiç yakışmadı. Belirlersin bir tarih, yakın ya da uzak günü gelince de adayını açıklarsın. Beğenilir veya beğenilmez. Bu iş bu kadar uzatılmamalıydı. Biz yine de hayırlı olsun diyoruz.