Öğretmenler bilgilendirildi

Öğretmenler bilgilendirildi

Öğretmenler bilgilendirildi

Öğretmenler bilgilendirildi

Öğretmenler bilgilendirildi
04 Aralık 2013 - 09:41 - Güncelleme: 05 Aralık 2013 - 01:14

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek için, TUBİTAK İstanbul Avrupa Birliği Koordinatörlüğünde 2014 Yılı 45 Ortaöğretim öğrencileri.
HABER MERKEZİ
Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek için, TUBİTAK İstanbul Avrupa Birliği Koordinatörlüğünde 2014 Yılı 45 Ortaöğretim öğrencileri Araştırma Projeler Yarışması Kapsamında Kırklareli’de proje hazırlayan öğretmenlere bilgilendirme toplantısı yapıldı.
2 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 16.00’da Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıda öğretmenler yarışma hakkında bilgilendirildi. Öğrenci ve Öğretmenlere hitaben ilk önce İstanbul Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Özkol daha sonra ise Prof. Dr. Yaşar Yılmaz konuşma yaptı.
TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih Dalları’nda ortaöğretim öğrencileri arasında Araştırma Projeleri Yarışması düzenlenecek.