Müdür Korkmaz’dan iade-i ziyaret

Müdür Korkmaz’dan iade-i ziyaret

Müdür Korkmaz’dan iade-i ziyaret

Müdür Korkmaz’dan iade-i ziyaret

Müdür Korkmaz’dan iade-i ziyaret
02 Ekim 2011 - 19:48

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, eğitim ile ilgili sendikalara iade-i ziyarette bulundu.




HABER MERKEZİ


19 Eylül 2011 Pazartesi günü yapılan ziyaretlerin ilki (Eğitim-İş) Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Kırklareli İl Temsilciliği’ne yapıldı. Saat 17.00’da gerçekleşen ziyarette Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Kırklareli İl Başkanı Hayri Girgin, yapılan ziyarette mutluluk duyduğunu ifade ederek, Müdür Korkmaz’ın müdürlük görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Müdür Korkmaz’da tüm eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılınız kutlu olmasını dileyerek ziyarette bir konuşma yaptı. 


Müdür Korkmaz konuşmasında; “Bize yatığınız ziyaretin iade-i ziyareti olarak ve yeni eğitim-öğretim yılını kutlamak için bu ziyareti gerçekleştirdik.” diyerek şöyle devam etti; “Bizler eğitim için varız, bu ilin iyiliği ve güzelliği için çalışıyoruz. Kırklareli eğitim alanında çok iyi bir il,  inşallah Kırklareli’ni eğitim alanında bir marka il haline getireceğiz. Bunu da hep birlikte yapacağız. Bunu hep birlikte yaparken kişilerin şahsi görüşlerini kurumlar ile özdeştirmeden yapmalıyız. Bu şekilde çalışarak çok güzel işlerin ortaya çıkacağına inanıyorum.”


Müdür Korkmaz buradaki ziyaretini tamamlayarak Türk Eğitim-Sen Kırklareli Şubesi’ne bir ziyarette bulundu. Türk Eğitim-Sen Kırklareli Şube Başkanı Mehmet Kızılay, kendilerine yapılan ziyaretten ötürü mutlu olduklarını ifade etti.


Müdür Korkmaz burada da bir konuşma yaparak; “yeni eğitim-öğretim yılımız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ben sizlere ziyareti daha önceden yapmak istiyordum. Ziyaret bugüne nasipmiş, hem yeni eğitim-öğretim yılınızı tebrik edeyim, hem de iade ziyarette bulunmuş olalım.” dedi.





*“Hedefimiz eğitim alanında marka il olmak”


Müdür Korkmaz konuşmasının devamında şunları kaydetti; “Benim yönetim anlayışımda okullara gidip öğretmenler ile bir araya gelerek çalışmak vardır. Eğitimin tüm paydaşları ve siz sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek, özel eğitim kurum yöneticileri ile bir araya gelerek çalışmalarımı yürütmeye gayret gösteriyorum. Herkes ile tanışmak, onları dinlemek isterim, bu nedenle sürekli dışarıdayım. Çalışırken iyilikleri, güzellikleri paylaşmak isterim. Uyum içinde çalışarak işleri yapabilmek çok faydalı olacaktır. Her alanda mükemmel olamayabiliriz. Bu nedenle birlikte çalışarak işi birlikte yönetmek önemlidir.


Kırklareli eğitimdeki sorunları büyük bir ölçüde çözmüş, bu sevindirici bir durum. İl ve orta öğretimde ki sosyal ve kültürel faaliyetlerde Kırklareli iyi bir yol almış, kendisini kanıtlamış, marka illerden bir tanesi olmaya hazır. Hedefimiz eğitim alanında marka il olmak. Fakat yapacağımız daha çok iş var. Bunun için eğitim-öğretim ortamlarının iyileştirilmesi gerekiyor. Okulların fiziki durumları ile öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin, herkesin memnuniyeti çok önemli, fakat memnun edebilmek mümkün değil. Farklı bakış açıları vardır. Bizler demokrasiye inanan insanlarız. Uyum içerisinde çalışırsak memnuniyet seviyesi yükselecektir.”(cs)