Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Kongresi yarın yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Kongresi yarın yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Kongresi yarın yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Kongresi yarın yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Kongresi yarın yapılacak
29 Nisan 2012 - 09:58

MHP Kırklareli İl Başkanı Savaşan; "MHP’nin kuşatılmasına, dizayn edilmesine asla izin vermeyeceğiz"













HABER MERKEZİ


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan İl Kongresi’nin yarın saat 12.00’de Show Düğün Salonu’nda yapılacağını belirterek tekrardan aday olduğunu açıkladı.


Yapılan İlçe Kongreleri’nde, kucaklaşma, yenilenme ve hazırlanıp daha ileriye gitmenin zemininin hazırlandığını belirten Savaşan yarın yapılacak olan İl Kongresi ile bunların pekiştirileceğini belirterek şunları kaydetti:


“Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ülkemizin aydınlık geleceği için birlikte sürdürdüğümüz mücadelemizin önemli bir kilometre taşı olan Kırklareli il Kongremiz ülkemiz içinden geçmekte olduğu hassas süreçte ayrı bir önem arz etmektedir. Bu güne kadar yapmış olduğumuz İlçe Kongreleri’nde gösterilen katılımlarıyla coşkusuyla, sahiplenmesi ile ve mesajlarıyla bu ülkenin sahipsiz olmadığını ihanet yolcularını hiçbir zaman hedefe ulaşmayacaklarını Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacak iradesinin milliyetçi hareket partisi olduğunu ve dimdik ayakta durduğunu dosta düşmana göstermiştir. Yaptığımız kongreler, kucaklaşma, yenilenme ve hazırlanıp daha ileriye gitmenin zemini hazırlanmış olup Allah’ın izniyle de önümüzde yapılacak ilk seçimlerde ilimizdeki tüm Belediye Başkanlıkları’na talibiz. Birçoğuna da MHP damgası vuracağız. İnancım tamdır. Bizim ilimizde partimizin 1 İlçe ile 2 Belde Belediye Başkanımız bulunmaktadır. Muhalefette bulunmalarına rağmen son derece başarılı çalışmalar yapmışlardır. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum, başarılarının devamını dilerim. 


Türkiye Cumhuriyeti Tarihi’nin en zor ve sıkıntılı döneminden geçiyor. İhanet sıradanlaşmış ve her yanı sarmıştır. Türk Milleti’nin tek ve son ümidi MHP’si kalmıştır. Bunun için MHP’ye sahip çıkacağız. Liderine sahip çıkacağız. MHP’nin kuşatılmasına dizayn edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına fırsat tanımayacağız. Fitne ve feshata prim vermeden el birliği ile çalışırsanız içinde yer aldığımız bu şerefli hareket mutlaka iktidar olacaktır.


Bizim birlikteliğimizde sadakat, vefa ve karşılıklı saygı esastır. Hiçbir menfaat ağı, hiçbir dünyevi nimet, hiçbir günübirlik imkan özlemlerimizin ülkelerimizin vatan ve millet sevdamızın önüne geçemez ve bundan sonra da Allah’ın izniyle geçemeyecektir.


Dili, dini, mezhebi ne olursa olsun bu vatan benim bu bayrak benim diyen Türk Milleti’nin mensubiyet şuuru içerisinde olan herkesi kucaklıyor MHP’nin çatısı altında siyaset yapmaya çağırıyoruz. İlçe ve Belde Teşkilatlarımızla, Belediye Başkanlarımızla, Delege ve Üyelerimizle bize oy vrerek sempati duyan Türkiye sevdalılarıyla MHP’sinin iktidarına beraber yürüyeceğiz.


İhmal edilmiş Kırklareli’mizin önce yerelde sonra genelde makus tarihine son vereceğiz. Pusuda bekleyerek Milliyetçi Hareketi mağlup etmek isteyen ganimet avcısı zavallılara asla aradıkları ortamı vermeyeceğiz.” (s)