MHP’den istifa eden Erkol;

MHP’den istifa eden Erkol;

MHP’den istifa eden Erkol;

MHP’den istifa eden Erkol;

MHP’den istifa eden Erkol;
03 Mart 2015 - 08:21

“Çözüm yolu aramadılar”







* MHP’den Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçilen ve Pehlivanköy İlçe Yönetimi ile yaşadığı sorunlar dolayısıyla partisinden istifa eden Mehmet Gülay Erkol sorunun çözülmesi için MHP Kırklareli İl Başkanlığı’nın hiçbir çözüm yolu aramadığını söyledi. 


HABER MERKEZİ


Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Pehlivanköy’den Kırklareli İl Genel Meclisi Üyesi olan Mehmet Gülay Erkol Pehlivanköy MHP Pehlivanköy İlçe Yönetimi ile yaşadığı problemlerden dolayı partisinden istifa ederek Meclis’te Bağımsız tek Üye olarak kaldı.


Geçtiğimiz günlerde istifa etmesi ile Kırklareli İl Genel Meclisi Mart Ayı 1. Birleşimi’ne Bağımsız İl Genel Meclisi Üyesi olarak gelen Mehmet Gülay Erkol Meclis Toplantısı öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulundu.


Erkol Açıklamasında şunları kaydetti;


“Milliyetçi Hareket Partisi Pehlivanköy İlçe Yönetimi yeni oluştu. Ben bu İlçe Yönetimi ile anlaşamıyorum. Göreve geldikleri günden beri de teşkilata hiç gitmedim. Onlarda; “Anlaşamıyorsak ihraç ederiz. İhracını isteriz” gibi sözleri yaymaya başladılar. Bende bu teşkilattan beni ihraç edemezsiniz gibi sözler söyledim. Bir defa istifamı verdim ve ani bir karar olduğu için geri aldım. Ama yinede olmadı yine bunlar bazı sözler yaymaya başladılar. Ve bende kararımı vererek istifa ettim.


MHP Kırklareli İl Başkanlığı bu konuda bana hiçbir destek vermedi ve çözüm yolu aramadı onlara da çok kırgınım İl Yönetimi olarak belki bir çözüm üretebilirlerdi ama yapmadılar. İstifa amacım, kimseye zarar vermemek ve MHP’ye zarar vermemektir. Meclis’te şimdi Bağımsız bir Üye olarak devam ediyorum. Ama bu şekilde de hiçbir Komisyon’da yer alamıyoruz ve hiçbir işe yaramıyorum. Onun için bir partiye geçmeyi düşünüyorum. Ama henüz bir parti kararı vermedim. Meclis’teki arkadaşlarım partilerine çağırıyor ama ben hiçbir partiye ve kişiye söz vermedim. İstişareler yapacağım bana oy veren insanları vatandaşlarımızı köyleri gezeceğim onların fikirleri doğrultusunda bir karar vereceğim. Pehlivanköy’de benim şahsıma oy veren çok insan var onların haklarını yemeden helallik alarak bir yola girip devam edeceğim. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun diyorum.” (Selçuk Vurucu)