MHP ‘de İl ve İlçe adayları adaylıklarını açıklamaya başladı

MHP ‘de İl ve İlçe adayları adaylıklarını açıklamaya başladı

MHP ‘de İl ve İlçe adayları adaylıklarını açıklamaya başladı

MHP ‘de İl ve İlçe adayları adaylıklarını açıklamaya başladı

MHP ‘de İl ve İlçe adayları adaylıklarını açıklamaya başladı
07 Kasım 2014 - 09:21

MHP  Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner MHP  İl Başkanlığı’na, MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkan yardımcısı Mesut Şalk’da MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

HABER MERKEZİ


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin  İl ve İlçe teşkilatları Kongre sürecinin başlamasıyla Kırklareli MHP  İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı adayları belli olmaya başladı.


Kırklareli MHP İl Başkanlığına, MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kürşat Yamaner adaylığını açıkladı. 4 Yıldan beri merkez İlçe Başkanlığı yapan Yamaner, adaylığını basın açıklaması yaparak kamuoyuna bildirdi. 


Yamaner, basın açıklamasında; “ Varlığını yaşatmaya yemin ettiğimiz Büyük Türk Milleti herkesin ayrıştırıldığı, devletin temel taşlarının yerinden söküldüğü, iyi ve kötünün ayırt edilemeyecek kadar birbirine karıştığı şu günlerde Türk Milleti bu dar boğazdan çıkaracak tek kurtuluş yolu vardır oda Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bugüne kadar içinde bulunmaktan şeref ve onur duyduğum Ülkücü Hareketin her zaman bir neferi olarak hizmet etmeye gayret ettim. Bugünden sonrada hizmet etmeye devam edeceğim. Kırklareli 'ne hizmet için etkili ve seviyeli bir siyaset için MHP İl Başkanlığı'na adayım. Ekibim ve ben birleştirici ve bütünleştirici bir politika ile Kırklareli’ne ve ülkemize hizmet etmek için adayız. Bu amaçla 'Önce ülkem, sonra partim ve sonra ben' prensibiyle yola çıktık.


Göreve seçilmemiz halinde ekibimle birlikte tüm teşkilatlarımızda kenetlenerek Kırklareli 'ne yapıcı birleştirici ve etkili bir siyaset getireceğiz. Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun siyasi kazanç mücadelesi değil Kırklareli 'ne olan sevgimiz ve sevdamızdan kaynaklanan hizmet mücadelesidir. Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil, yapıcı olacaktır. Bu şerefli mücadeleye tüm gönüldaşlarımı ve Tüm Kırklareli vatandaşlarımı davet ediyorum.


Doğrunun ve doğru olanın yanında olacağıma, vatanın ve milletin yolunda olacağıma, hakkın ve haklının hizmetkârı olacağıma Ülkücü Şehitlerimizi mahcup etmeyeceğime sizlerin huzurunuzda namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Birde 2015 Yılı Genel Seçimleri’nde Kırklareli’ den bir Milletvekili çıkaracağımıza da söz veriyorum. 2019 Yılı Yerel Yönetimler seçimlerinde de Belediye Başkanlığı’na Üç Hilalli Bayrağımızı çıkaracağıma inanıyorum ” dedi


Mesut Şalk Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı


MHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığına’ da Mesut Şalk aday oldu. Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Mesut  Şalk, Merkez İlçe Başkanlığına  aday olduğunu açıkladı. Şalk adaylığı konusunda şunları kaydetti; “Merkez İlçe Teşkilatında yıllardan beri çalışıyorum, Merkez İlçe başkanlık makamına seçilirsem, teşkilatıma ve Kırklareli’ ye layık hizmet edeceğim.  Yaşımın küçük olması sebebiyle yapamam gibi korkularım olmuştu ama sonra dedim ki; “Kürşat Başkanım burada olduğu sürece ben hiç bir şeyden korkmuyorum ve başaracağım. Teşkilatıma ve Kırklareli’mize hayırlı olsun.” dedi. (Selçuk Vurucu)