Mesut Yar’dan Kırklareli Belgeseli

Mesut Yar’dan Kırklareli Belgeseli

Mesut Yar’dan Kırklareli Belgeseli

Mesut Yar’dan Kırklareli Belgeseli

Mesut Yar’dan Kırklareli Belgeseli
17 Haziran 2014 - 09:45

Ünlü Televizyon Programcısı Mesut Yar Belgesel çekimleri için Kırklareli’ye geldi...




HABER MERKEZİ


Ünlü Televizyon Programcısı Mesut Yar Belgesel çekimleri için Kırklareli’ye geldi. 16 Haziran 2014 Pazartesi günü yapılan çekimler, Kırklareli’nin Tarihi yerlerinden, Papazın evi, yayla mahallesinde bulunan tarihi evler, Kırk şehitler anıtı, Kadı Ali çeşmesi, Karagöz heykeli, istasyon caddesi, aşağı pınar kazı alanı ve eski Yahudi İbadethanesi’nde yapıldı.


Mesut Yar ve Ekibi Kırklareli’yi çok sevdiklerini belirterek halk ile samimi pozlar verdi. Halkta yakında ilgi gösterdi. Çekim ekibi Editörü, Engin Sarıkurt Kırklarelili olduğunu ve çocukluğunun Kırklareli’de geçtiğini söyleyerek; “Tek isteğim eski Kırklareli’yi, görmek. Bir Kırklarelili olarak burada çekim yapmaktan gurur duyuyorum” dedi. 


Çekim yapımcısının verdiği bilgiye göre, Çekilen belgeselin yayın tarihinin belli olmadığını TRT Okul’da “Krallar, Ordular, Kervanlar” adlı programda yayınlanacağını söyledi.


* Ünlü sunucuya Kırklarelispor atkısı


Belgesel çekimleri için Kırklareli’ne gelen ünlü sunucu Mesut Yar’a bir taraftar Kırklarelispor atkısı hediye etti. Kırklareli’ye gelen her ünlüye Kırklarelispor atkısı hediye etmeyi gelenek hale getiren bu taraftar Mesut Yar’da atkı hediye etti. Bu hediye karşısında mutlu olduğunu söyleyen Yar, Kırklarelispor hakkında sorular sordu. Bu sezon 2. Lig’te mücadele edeceğini öğrendiği Kırklarelispor’un şampiyon olup PTT 1. Lig’e çıkmasını temenni etti. (Selçuk Vurucu-Kadir Sinici)