Masa Tenisi’nde bir Türkiye Şampiyonluğu daha

Masa Tenisi’nde bir Türkiye Şampiyonluğu daha

Masa Tenisi’nde bir Türkiye Şampiyonluğu daha

Masa Tenisi’nde bir Türkiye Şampiyonluğu daha

Masa Tenisi’nde bir Türkiye Şampiyonluğu daha
20 Nisan 2011 - 09:40

Kırklareli Masa Tenisi 2011 yılında resmen fırtına gibi ve bu fırtına
dinmek bilmiyor. Ortaokullar Türkiye Şampiyonluğu’ndan sonra şimdi de 2.
Lig Şampiyonluğu Tikveşli Kültür Sporu 1. lige taşıdı.

HABER MERKEZİ
15-17 Nisan 2011 tarihlerinde İzmir’de yapılan Türkiye Masa Tenisi 2. Ligi’nde ilimizi temsil eden Lüleburgaz Tikveşli Kültür Spor 2. Lig’in 4. ayağında oynadığı tüm maçları kazanarak 2. Lig Şampiyonu olarak Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi’ne yükseldi. Masa Tenisi 2. Ligi’nde aldıkları sonuçlarla ilimizi en güzel bir şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşayarak ilimize Şampiyon olarak döndüler.
Masa Tenisi İl Temsilcimiz Soner Polat turnuva ile ilgili şu açıklamaları yaptı:
“İlimizde gittikçe yaygınlaşan, başarı grafiği sürekli yükselen, gittiği her turnuvadan başarı ile dönen ilimiz sporcularının bu başarıları tabii ki de taraftar ve sporcu artışını da beraberinde getiriyor. Masa Tenisi İl Temsilciliği il içindeki faaliyetlere paralel olarak il dışındaki faaliyetlerde de ilimizi başarı ile temsil etmeye devam ediyor. Sivas’ta Okullararası Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu’ndan hemen sonra 15-17 Nisan 2011 tarihleri arasında İzmir’de yapılan “Türkiye Masa Tenisi 2. Lig Müsabakaları”nda ilimizi temsil eden Lüleburgaz Tikveşli Kültür Spor Lig Şampiyonu olarak 2011-2012 sezonunda ilimizi 1. Lig de temsil etme hakkını elde etti. Lig’de toplam 13 takım ile mücadele eden takımımız toplamda 3 yenilgi alarak ve son ayakta oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak 21 Galibiyet ile Şampiyonluğu kazandılar. Türkiye Masa Tenisi Ligleri’nde şampiyon olmak, liglerde derece yapmak çok kolay değil ki takımımız sadece bir transferle bunu başardı. Diğer oyuncularımızın tamamı ilimizden yetişen alt yapı sporcularımız ki bu bizleri ayrıca mutlu ediyor. Yıllardır yaptığımız yatırımların boşa gitmediğini herkese gösteriyor. Türkiye Masa Tenisi 1. ve 2. Ligleri’nde ilk 3 dereceyi alan takımlar bir üst lige çıkıyorlar.  
Kafile Sorumlusu Mesut Yarım,  Antrenör Yaşar Kanbir ve sporcular Elif Odabaşı, Minel Özen, Merve Kanbir, Dilay Yarım’dan oluşuyor. Ben bu sporcularımıza ilimizi böylesi bir ligde temsil ettikleri ve bizlere şampiyonluk sevinci yaşattıkları için çok teşekkür ediyor başarılarının devamını 1. Lig’de de sürdürmelerini diliyor hepsini kutluyorum.” (s)