Mangala Turnuvası düzenlendi

Mangala Turnuvası düzenlendi

Mangala Turnuvası düzenlendi

Mangala Turnuvası düzenlendi

Mangala Turnuvası düzenlendi
22 Mayıs 2012 - 09:28





* 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Mangala Turnuvası yapıldı.





HABER MERKEZİ


19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Mangala Turnuvası 18 Mayıs 2012 Cuma günü saat 16.00’da Kırklareli Atatürk Spor Salonu Gençlik Merkezi’nde yapıldı.


Yapılan Mangala Turnuvası’na; Ayhan Enterli, Feyzullah Enterli, Mehmet Demir, Faruk İnan, Samet Topal, Furkan Bayburt, Nazlı Demirkol, Şura Tarhan, Reyhan Küçük, Simge Tetik, Şerife Savaş, Özge Birca, Derniz Eroğlu, Çağla Şafak, Çisel Yeşiltunç, Kaan Savaşan olmak üzere toplam 16 yarışmacı katıldı. 


Eleme usulü yapılan turnuvada  yarı final müsabakaları; Samet Topal-Feyzullah Enterli ve Farul İnan-Ayhan Enterli arasında yapıldı. Feyzullah Enterli ve Ayhan Enterli rakiplerini saf dışı bırakarak finalde karşı karşıya geldi. 


Daha önceki yıllarda yapılan Mangana turnuvalarında birincilikleri bulunan Ayhan Enterli bu sene de birinci  oldu. Yapılan mangana turnuvasında alınan sonuçlar şu şekilde;


1. Ayhan Enterli


2. Feyzullah Enterli


3. Samet Topal


Turnuvaya katılan öğrencilere Gençlik Dergisi, 1. olan öğrenciye de Atatürk ve Çizgi Romanlar’dan oluşan 10 kitap verildi. (ş)