Lüleburgazspor, Kırklareli Sanayispor’u 5’ledi

Lüleburgazspor, Kırklareli Sanayispor’u 5’ledi

Lüleburgazspor, Kırklareli Sanayispor’u 5’ledi

Lüleburgazspor, Kırklareli Sanayispor’u 5’ledi

Lüleburgazspor, Kırklareli Sanayispor’u 5’ledi
18 Ocak 2010 - 09:20

* 16 Ocak 2010 Cumartesi günü Kırklareli Sanayispor ile Lüleburgazspor’un U-15 Ligi’nde mücadele eden takımları Kırklareli Sentetik Çim Saha’da saat 11.30’da karşı karşıya geldi. Lüleburgazspor maçtan 5-2 galip ayrıldı.

Lüleburgazspor 5-2 Kırklareli sanayispor
HAKEM: Ahmet Emre Babat
KIRKLARELİ SANAYİSPOR: Sinan, Serkan, Turgay, Anıl, Sergen, Eray, Yusuf, Fuat, Ufuk, Emrullah, Ozan
YEDEKLER: Adem, Barış, Mehmet, Sezgin, Uğur
GOLLER: 16. dakika Ozan, 61. dakika Anıl
LÜLEBURGAZSPOR: Recep, Atakan, Recep Kahveci, Mertcan, İbrahim, Ayberk, Emre Ersin, Eren, Furkan, Sarper, Berkan
YEDEKLER: Gurur, Onur, Tuncay, Hamdi, Mert
GOLLER: Eren, Emre Ersin, 56. dakika Onur, Sarper, Ayberk
HABER MERKEZİ
U-15 Ligi’nde 16 Ocak 2010 Cumartesi günü saat 11.30’da Kırklareli Sentetik Çim Sahada karşı karşıya gelen Kırklareli Sanayispor-Lüleburgazspor maçından Lüleburgazspor 5-2 galip ayrıldı.
Her iki takımda maça 3 puan amacıyla çıktı. Ancak daha istekli taraf olan Lüleburgazspordu. Bunun sonucunda da Kırklareli Sanayispor kalesine maçın ilk dakikalarından itibaren giderek tehlikeli ataklar oluşturdu. Bu atakların sonucunda da Lüleburgazspor 11. dakikada Eren ile 1-0 öne geçti. Kendisini kısa sürede toparlayan Kırklareli Sanayispor 16. dakikada Ozan ile beraberlik gölünü kaydetti. İlk yarı karşılıklı atılan 1’er gol ile 1-1 berabere sona erdi.
İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Lüleburgazspor oldu. 38. dakikada Emre Ersin’in golü ile 2-1 öne geçti.  61. dakikada penaltından Kırklareli Sanayispor’lu Anıl’ın attığı gol ile maçta 2-2 eşitlik sağlandı. Bu dakikadan sonra üstünlüğü ele geçiren Lüleburgazspor; Onur, Sarper ve Ayberk’in attığı goller ile maçtan 5-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.  (u.e.)