LİAD MACARİSTANDAN DÖNDÜ

LİAD MACARİSTANDAN DÖNDÜ

LİAD MACARİSTANDAN DÖNDÜ

LİAD MACARİSTANDAN DÖNDÜ

LİAD MACARİSTANDAN DÖNDÜ
27 Ekim 2009 - 20:07

Alternatif pazarlara açılımda üyelerine farklı seçenekler sunan LİAD Macaristan’daki 4günlük iş gezisinin ardından Lüleburgaz’a döndü.


Lüleburgaz
Geziye katılan LİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Özer Büyükkurt yaptığı açıklamada, amaçlarının işletmelerinin hedeflerine yönelik uluslar arası işbirliğini geliştirme, ihracat,  ortak yatırım ile doğrudan ikili iş görüşmeleri yapmak ve sosyal, ekonomik, kültürel işbirliğini artırmak olduğunu bildirdi.
Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Aktif İşadamları Derneği ile bir araya gelerek ortak yatırım olanaklarını, sosyal kültürel işbirliğini paylaştıklarını bildiren Büyükkurt bu tür gezilerin üyelerimize yeni fırsatlar, yeni ufuklar doğuracağını söyledi.
Büyükkurt “ İlçemizde faaliyet gösteren 14 İşadamımızla birlikte geçtiğimiz Perşembe günü Macaristan’a hareket ettik. 4 gün süreyle Macaristan’ın başkenti Budapeşte olmak üzere atalarımızın uğruna kan döktükleri kutsal toprakları ziyaret ettik. Gezimiz sırasında Macaristan’da oluşturulan Aktif İşadamları Derneği üyeleri ile ikili görüşmelerde bulunarak Avrupa ve Ülkemizdeki ticari hayat ile ilgili bilgi alış-verişinde bulunduk. Aktif İşadamları Derneği Başkanı Hakan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Budapeşte’de eğitim ve öğretim veren Türk Okulu’nu ziyaret ettik. Oldukça olumlu sonuçlar verecek bir gezi oldu. Atalarımızın uğruna canlarını verdikleri bu kutsal topraklarda hala onların izlerini görüp bizzat şahit olduk. Bundan sonra da böyle faaliyetler düzenlemeyi amaçlıyoruz” dedi. (gk)