LİAD Kayseri Gezisi’nden döndü

LİAD Kayseri Gezisi’nden döndü

LİAD Kayseri Gezisi’nden döndü

LİAD Kayseri Gezisi’nden döndü

LİAD Kayseri Gezisi’nden döndü
18 Ocak 2012 - 09:39

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) 28 iş adamı üyesi ile yaptığı Kayseri İş Gezisi’nden döndü.




HABER MERKEZİ 


3 gün 2 gecelik gerçekleşen geziye LİAD Başkanı Cengiz Konca, Genel Sekreter Şadan Canaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üye İş Adamları katıldı.


Organizasyonla ilgili olarak bilgi veren Organizasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Cesur; “LİAD olarak üyelerimizle kendimize ekonomik kalkınmasını örnek alabileceğimiz sanayi şehri Kayseri’ye bir gezi düzenledik. Gezimize üyelerimizin arzulu katılımı bizleri bir hayli memnun etti. 28 kişilik katılımla yaptığımız gezimizde iş adamları olarak birçok dersler çıkardık. Programımızın ilk basamağında Şahin Sucukları Fabrikası vardı. Kayserinin en önemli lezzetlerinden olan Pastırma ve Mantı Üretimleri’ni gördük. Fabrika Genel Müdürü tarafından fabrika çalışmaları konusunda bilgilendirildik.


Şahin Sucukları’nın ardından Kayseri’nin en prestijli projelerine imza atan Kınaş İnşaat Şantiyesi’ni gezdik. Yaptığı akıllı binalarla başta Kayseri ve İstanbul’da büyük işler yapan firmanın tecrübelerini dinledik. İnşaat sektörü üyelerinin yoğun ilgisini çeken firma Lüleburgaz’da, inşaat sektörünün gelmesi gereken nokta konusunda da bizlere ışık tuttu düşüncesindeyim.


İnşaat Firması’ndan sonra ise Kayseri’nin yeni üniversitesi Melikşah Üniversitesi’ni gezdik. Vakıf olan üniversitenin Kayserili zengin iş adamlarının bağışları ile yapıldığını öğrendik.


Kayseri Genç İş Adamları Derneği Üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Sonraki gün ise Kayseri’nin ve hatta sektöründe Türkiye’nin en büyüğü olan Boydak Grubu’nu ziyaret ettik. Mobilya Üretim ve Halı Üretim Fabrikaları’nı gezme fırsatı bulduk.


Öğlen yemekte ise Boydak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Ceosu Memduh Boydak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ile beraber olduk. Başkanımız Cengiz Konca kendilerine teşekkür konuşması yaptı ardından kendilerine hediye takdim ettik. Gezimiz son derece faydalı oldu düşüncesindeyiz. Katılamayan üyelerimizin sonraki organizasyonlara katılmasını tavsiye ediyor, katılan arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi. (s)